Kako Srbija zaboravlja svoje neprijatelje

1
1262

bler-i-vucic_pngSrbi se obično ne sećaju svojih prijatelja i dobročinitelja, a još brže i lakše zaboravljaju i osvedočene neprijatelje. Ne pamte čak ni one iz poslednjih 25 godina, čiji se doprinos raspadu Jugoslavije i ogromnim ljudskim i materijalnim žrtvama više i ne pominje.S druge strane, ukazuju se počasti i pojedincima koji su se istakli upravo aktivnostima u razaranju Jugoslavije i Srbije. Tako je, recimo, Majkl Volcer, profesor američkog univerziteta Prinston i jedan od najpoznatijih političkih filozofa današnjice, ali i dokazani neprijatelj naše zemlje i srpskog naroda, žestoki pobornik NATO – bombardovanja SRJ – “ničim izazvan”, a na predlog Fakulteta političkih nauka proglašen za počasnog doktora Beogradskog univerziteta. To je izazvalo negodovanje i 129 univerzitetskih profesora Beogradskog univerziteta, koji su akcijom “Javni protest protiv akademskog i nacionalnog samoponiženja” zahtevali od Senata Beogradskog univerziteta da poništi odluku. Što se moglo i pretpostaviti, Senat se na taj zahtev nije obazirao, a profesor iz Prinstona verovatno nije mogao da se načudi srpskom mazohizmu.

Sredinom prošle godine bilo je nagoveštaja da će Vladu Srbije i njenog premijera savetovati bivši britanski premijer Toni Bler, takođe veliki dužnik Srbije i srpskog naroda, inače, pred našim pravosuđem optužen za najteže ratne zločine upravo u vreme napada na SRJ 1999. godine. Ispostavilo se zatim da vest o neposrednom angažovanju Tonija Blera nije tačna, ali se ovih dana može čuti da je taj nesuđeni “savetnik”, ipak, veoma prisutan u Srbiji. Angažovana je njegova firma za konsultantske usluge – formiranje timova u kabinetu premijera. Prema tom ugovoru, jedno predavanje je već održao Alister Kembel, bivši Blerov savetnik za medije i propagator NATO- agresije na SRJ .

volcer_kovacevic
Volcer i Kovačević

A još iz vremena kada je Boris Tadić bio ministar vojske, našu vojsku je uređivao dr Amadeo Votkins, britanski državljanin, koji je sada angažovan kao savetnik ministra policije za reformu MUP-a. Dr Votkins nije gubio vreme boraveći u Srbiji. Kako se iz nekih dokumenata iz afere “Vikiliks” može utvrditi, Amerikanci su ga koristili kao izvor podataka, a nema sumnje da je to bio i za odgovarajuće službe u Velikoj Britaniji.

Da Vas podsetimo:  U Areni 15.000 ljudi i Vučić, snimke iz kovid bolnica puštaće nam sutra

Međutim, to je samo deo onoga što nam se događa. Izvestan broj stranaca iz zemalja članica NATO-a, takođe je angažovan na stalnim i povremenim poslovima u Vladi, ministarstvima, službama i agencijama, Vojsci i Policiji Srbije, čak i Narodnoj banci.

Njima su, kao savetnicima, dostupni i podaci koji spadaju u najviše državne i vojne tajne. Neobično je (ili možda i nije ?) što je navedeno da će plate za ove “konsultante” stizati iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, možda od “pobratima” našeg premijera, a koji je njegov interes u tome može se samo nagađati.

Vojislav M. Stanojčić

NSPM

1 KOMENTAR

 1. Zalosno je ali tacno da SRBi veoma brzo zaboravljaju svoje neprijatelje, a jos brze svoje prijatelje. Razlog za takav odnos SRBa prema njihovim prijateljima i neprijateljima treba traziti prije svega u njihovim promenitim kroz jugoslavenstvo SRBskim genima!

  Zahvaljujuci prije svega poznatom masonu svjetskog glasa, Kralju Aleksandru Karadzordjevicu, SRBi su korz jugoslavenstvo planski rasrbljeni i neprimjetno pretopljeni u novi jugoslavenski „narod“. SRBi su tako najvecim svojim djelom od SRBa postali Jugoslaveni i prestali biti SRBi: Pravoslavci i Svetosavci, za razliku od drugi jugoslavenski naroda poput Hrvata i Slovenaca koji su ostali i dalje po svojoj narodnosti da budu ono sto su oni bili i prije stvaranja Jugoslavije: Hrvati i Slovenci!

  Jugoslaveni koji su najvecim svojim djelom postali od SRBa po svome menatlnom sklopu zato su bili i ostali ANTISRBI, i najveci mrzitelji SRBstva. Oduvjek je na Balkanu bilo i ostalo da su „poturice gore od Turcina“. Savremene poturice SRBskoga naroda nisu vise muslimani nego DEMONokrati koji su postali od jugoslavenski komunista!

  Jugoslaveni svih boja i pogleda, politicki opredelenja i sklonosti najvecim svojim djelom poticu od SRBa. Njihova mrznja prema Bogu i SRBstvu: Pravoslavlju i Svetosavlju narocito je bila vidno izrazena za vreme postojanja SFR Jugoslavije!

  Raspadom zemlje i propascu Jugoslavije ta mrznja prema svemu sto je SRBsko i sto mirise na tamjan nije nestala. Ona je i dalje ostala, i sada je posebno vidno izrazena kod djece komunizma koja i dalje vladaju SRBijom!

  Padom Slobodana Milosevica u SRBiji nije pao i komunizam. Tokom rata u Jugoslaviji komunisti su uspjeli uz pomoc Zapada na vreme da se prestroje i od komunista da postanu DEMOnokrati. Oni su uspjeli zahvaljujuci narodnoj naivnosti i neobavestenosti i dalje da ostanu na grbaci naroda i vodecim polozajima u zemlji!

  Komunisti videci propast zemlje i naroda do koje su oni doveli svojom politikom bjezeci od odgovornosti uspjeli su preko noci na vreme da se razidju po mnogobrojnim politickim strankama preko kojih oni sada i dalje vladaju zemljom i narodom samo pod drugim imenom!

  Jugoslaveni i komunisti su poput drugi izrodjeni „Srba“ oduvjek bili kukulj u zlatnoj psenici, koji onemogucava njezino uspjesno rascenje i sazrevanje. Zato dok se SRBski narod ne oslobodi svojih domacih izdajnika koji u bescenje prodaju SRBstvo i za saku dolara velicaju politiku Berlina, Brisela, Pariza, Londona i Vasingtona na stetu SRBskoga naroda, SRBima nece moci svanuti i oni nece moci uzivati u blagodati pravde i slobode koja za SRBe postoji samo na papiru!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime