Kosovo i Metohija nije Vučićeva dedovina da ovako trguje njom!

2
609

2 KOMENTARA

 1. Da li ste gospodine Kovač sasvim sigurni da Aleksandru V. Kosovo ipak nije „dedovina“? Na pisanje nekih opozicionih novina u Srbiji -ali i u Makedoniji, u Hrvatskoj i na Kosmetu da je biološki otac AV možda Šiptar, on, koliko mi je poznato, nikada protiv autora tih članaka nije podneo tužbe! Čak mu je jedan glavni urednik jasno stavio do znanja da AV slobodno može da ga tuži napisavši u svojim novinama -citat- „neka nas tuži, na vreme smo sačuvali uzorke DNK od sve trojice muškaraca“! Ako je tako, onda mu je Kosmet po očevoj liniji, dedovina. Čak i mnogi njegovi postupci ukazuju da rado popušta Šiptarima na štetu srpskog naroda! Na kraju, sve će jednoga dana izaći na videlo pa i mućke AV sa Kosmetom i oko Kosmeta.
  Pitanje očinstva ne mora da znači da će se AV odreći Kosmeta, naprotiv!

  • Uz duboko postovanje, molim Vas, istine radi, da ne iznosite neprovereno. Cak je i nepristojn. Nigde ne postoji ni jedan dokaz za takve tvrdnje.
   Zasto ti isti novinari ne pisu ko je bio titov otac? – A zna se da nije bio zagoraski seljak, niti mu je mati bila Marija. Pa mediji jos uvek pisu laznu biografiju o titu uprkos tehnoloskom napretku i mogucnosti da se urade DNK analize i proveri ko je bio tito.
   Ko je kome otac, nije tema za medije.
   Nakon prvog svetskog rata, pola dece nije znalo ko im je bioloski otac, nakon drugog svetskog rata, svako trece dete nije znalo ko mu je bioloski otac dok danas, danas su izgleda u manjini deca koja doista odrastaju uz bioloskog oca.
   Zasto nije odgovarao ili tuzio te i takve novine, to je njegova stvar ali ovakva pisanja su uvreda za MAJKU, pa makar to bila i Vuciceva majka.
   Zato, ako vec ne volimo i ne postujemo njega, ne vredjajmo MAJKU.
   Sto se Kosova i Metohije tice, tu nema nista sporno, on o pokrajini ne moze niti sme a odlucuje kao da mu je dedovina. Dedovina mu je Hercegovina.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime