Kucao tikete u kladionici, sad je predsednik opštine

0
1585
Miloš Vidović / Foto: printscreen

Mnogi su bili začuđeni odlukom da pre četiri godine izvesna i do tada nepoznata Irena Vujović, o kojoj će se potom saznati neke stvari koje je ne kvalifikuju za javnu funkciju, postane predsednica opštine Savski venac. Međutim, njen naslednik na mestu predsednika opštine Miloš Vidović takođe ne može da se pohvali impozantnom biografijom. Donedavno je radio u jednoj kladionici, za mesto predsednika ove beogradske opštine kvalifikovalo ga je članstvo u SNS, a na poslednjim izborima koje mnogi osporavaju zbog nelegitimnosti, bio je na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Iz vremena dok je radio u kladionici istakao se mnogobrojnim objavama na društvenim mrežama vezanih za svoj tadašnji posao, pa je tako redovno komentarisao dobitne tikete, kontroverzne mečeve, a nije se libio da i sam okuša sreću.

Irena Vujović / FOTO: Ata Imges/Antonio Ahel

–  I tako, mi što igramo kladionicu izgubismo novac danas – napisao je Vidović u jednom tvitu marta 2015. godine, s tim što nije precizirao o kojim mečevima se radi i o kojim sportovima.

Komentarisao je i teniske mečeve Dejvis kup reprezentacije Srbije protiv Velike Britanije, što je povezao sa britanskim predlogom Rezolucije o Srebrenici 2015. godine, na koji je ruski predsednik Vladimir Putin svojevremeno uložio veto.

– Srbija – Velika Britanija 1:0, čekamo Đokovića da pobedom protiv Mareja poveća prednost – napisao je Vidović uz dodatak „veto, Putin“.

Bilo je reči i o spornim utakmicama Superlige Srbije.

– Onaj ko je prošle sezone uplatio na meč Partizan – Novi Pazar 1.000 evra, inkasirao je 30-45.000 evra u zavisnosti da li je igrao „2-1“ ili „7+“ – konstatovao je Vidović, verovatno misleći na utakmicu u Humskoj koju je domaći tim nakon spornih momenata dobio rezultatom 4:3.

Novopečeni predsednik opštine Savski venac rekao je da će u naredne četiri godine još bržim tempom biti nastavljeno sa započetim projektima i naglasio da će briga o građanima i njihovim potrebama ostati prioritet.

Da Vas podsetimo:  Kraljevo na respiratoru!

– Trudićemo se da opravdamo poverenje sugrađana i da zajedno sa njima nastavimo da gradimo još lepši i bolji Savski venac. U narednom periodu nas očekuje izgradnja pijace na Senjaku, nastavak realizacije projekta izgradnje stanice na Prokopu, kao i rekonstrukcija Ulice kneza Miloša – rekao je Vidović.

On je naveo da će uporedo sa velikim projektima koji se odvijaju na Savskom vencu, kao i onima koji su u planu, velika pažnja biti posvećena komunalnom uređenju opštine, rekonstrukciji ulica i međublokovskih saobraćajnica, obnovi fasada i ulaza stambenih zgrada.

– Postaraćemo se da Savski venac dobije još više zelenih oaza, gradićemo nova dečja igrališta i sportske terene, ulagati u osnovne škole i vrtiće kako bi našoj deci stvorili prijatan i podsticajan ambijent za boravak, učenje i druženje. Brinućemo o potrebama najmlađih i najstarijih sugrađana, kojima ćemo omogućiti veliki broj besplatnih programa i sadržaja. Želimo, kao što nam je i u prethodnim godinama bio cilj, da stvorimo Savski venac po meri građana – poručio je Vidović.

Biće tiketa…

Izvor: Direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime