Mafija uzvraća udarac?

1
708

Građani Srbije sada polako shvataju da mafija ima svoje ljude u svim sferama društva. Upravo na ovakve stvari DBA je poslednjih mesec dana upozoravala.

Danas se dogodilo ono na šta je naša organizacija upozoravala javnost poslednjih meseci. Mafija je preko svojih satelita javno opravdala prisluškivanje predsednika Republike Srbije i na taj način raltivizovala pokušaj državnog udara i mogući atentat. Ovo je jeftin pokušaj da se izmanipuliše sa građanima Srbije, te da im se predstavi priča drugačija od istinite. Neće ovo biti poslednji pokušaj mafije da uzvrati udarac, ali sada su stvari daleko jasnije.

Kako smo i ranije upozoravali na mafijašku hobotnicu, ukazivali smo na spregu dela vlasti sa opozicijom još pre dve godine kada je gospođa Marinika Tepić napadala našu organizaciju i prvog čoveka DBA, Stevana Đokića, te je od nekih ljudi iz policije dobila i izvod iz podnetih krivičnih prijava i to sve objavila javno. Tada je gospođa Tepić uživala poslanički imunitet, pa nismo mogli da podnesemo krivičnu prijavu, ali smo je tužili i taj spor je u toku. Danas gospođa Tepić nema poslanički imunitet, te će krivična prijava biti podneta, što smo savetovali i predsedniku Srpske Desnice, Miši Vaciću.

Gospođa Tepić je javno priznala da ima konekciju sa ljudima iz policije koji su radili protiv svoje države i koji su prisluškivali predsednika Aleksandra Vučića. Iznoseći „dokaze“ jedne nepotvrđene izjave ona je napravila priču u kojoj je omalovažila celu poštenu i časnu policiju, dok je onaj manji, nečasni i mafijaški deo, pokušala da predstavi kao pravedne službenike. Ako je Miša Vacić bio na merama, kako to da su evidentirana 1572 telefonska razgovora predsednika Vučića sa drugim licima?

Da Vas podsetimo:  Navijačima za nerede u Beton hali niže kazne nego učesnicima julskih protesta

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA najoštrije osuđuje sramni pokušaj Marinike Tepić i onih koji su pokušali na ovaj način da opravdaju mafiju a Miši Vaciću da nacrtaju metu na čelu. Sigurno je stranom faktoru koji stoji iza opozicije i mafije zasmetala odlučna borba Srbije protiv mafije, ali i Miša Vacić koji je kao srpski patriota nedavno boravio u Rusiji gde je učvrstio veze između srpskih i ruskih patriota.

Izvor: Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA

1 KOMENTAR

  1. Postoje stvari koje svi zainteresovani znaju i koje su se pojasnile upravo istupima Marinike Tepić i drugi kritičari sistema i samoga Vučića. Kao prvo, telefon bilo kojeg predsednika drzave, jeste nemoguće prisluškivati……. O tome se brinu veoma stručni i kompententni , ne samo jedan. Podrazumjeva se da predsednik koristi isključivo svoj ili svoje zvanične telefone. Problem nastaje, ili bolje rečeno je nastao , kada predsednik koristi i neke druge telefone, i kada bude prepoznat po glasu, u razgovoru sa osobama koji se sudskom odlukom prisluškuju. Onda se postavlja javno pitanje, zašto ne koristi svoj, zaštićeni telefon i u kakvoj je vezi predsednik drzave sa onima koji su pod nadzorom (kriminalci) .
    Po ovome ispada da ništa nije kriv sam predsednik, nego oni koji su ga silom prilike, nehotice, nenamjerno, prisluškujući kriminalce po sluzbenoj duznosti, uhvatili u razgovoru sa istima. Naravno da je onda kriva i Marinika i svi redom osim ……………… on po „vlastitoj definiciji “ ne moze za ništa biti kriv…..a kada jednog dana „padne“, biti će za sve kriv, i što jeste i što nije skrivio.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime