Majmunisanje i mečkanje

0
394

Piše: Aleksandar Arsenijević

Kada jednog lepog dana, ili koji dan kasnije  iza nas ostanu nazadnjačka tmina i njene tekovine gotovo je sigurno da će sinonim ovog vremena, pre nego njihovi lopovluci i mahinacije,  predstavljati vređanje zdravog razuma i intelegencije koje smo svakogodnevno trpeli od Vučića i njegove bratije. Ne što se zato što se za njihovog vakta manje otimalo, kralo i pljačkalo već zato što se decenijama unazad na ovim prostorima duboko ukorenio stav da je to u opisu radne obaveze svake vlasti.

Tokom osam godina nazadne vlasti gospodara Vučić se i u ovom segmentu pokazao neprikosnovenim. Sve ono u šta je većina Srbistanaca poverovala 2012. godine, gospodar i nazadna bolumenta su izvrgnuli ruglu pretvorivši ga u sopstvenu suprotnost. Tako je vređanje inteligencije i zdravog razuma podanika svemoćni i sveznajući vođa uzdigao do nivoa političkog koncepta na kome se temelji nazadnjačka vlast. Koncepta koga se kao pijan plota drže bukvalno svi pripadnici nazadne bolumente. Od onih u mesnim odborima do najviših opštinskih, gradskih ili državnih funkcionera i zvaničnika, u šta su se Čačani po ko zna koji put uverili na primeru rekordne zagađenosti vazduha u našem gradu.

Uostalom kako drugačije, osim najgrublje moguće uvrede zdravog razuma, tumačiti tvrdnju doktorke Levajac iz Zavoda za javno zdravlje da postojeća merna stanica za kontrolu kvaliteta vazduha ne može da meri nivo čestica čađi, zbog kojih Čačani poslednjih meseci dišu na škrge, da bi se samo nepun mesec kasnije ti podaci pojavili na sajtu Zavoda? Kako osim uriniranje po svojim sugrađanima, majmunisanjem i mečkanjem shvatiti izjavu čačkonačelnika MrMi–ja da Čačani udušu odličan vazduh budući da on kao i svaki lojani partijski aparatčik više veruje zvaničnim institucijama nego sopstvenim plućima i da su manipulacije kvalitetom vazduha plod zločinačkod delovanja zlonamernih pojedinaca i medija koji rade po nalogu osvedočenih srbistanskih neprijatelja? Ne podseća li vas možda to na čačkonačelnikovu decidiranu izjavu da ne zna ko zagađuje Moravu ali da je siguran da to nije kompanija Sloboda, da bi nešto kasnije demantovao samog sebe.

Da Vas podsetimo:  КО НИЈЕ "КЕРА", МОРА ДА ЛАЈЕ И СЕЛА РАДИ...

Nije li to otvoreno ruganje u lice?

Po njihovom poimanju politike i vlasti očigledno nije, pa nas ne bi iznenadilo da nazadna skupštinska većina jednog dana izglasa zakon koji bi svakom državnom činovniku od kurira \okice do gospodara Vučića obezbedio neotuđivo pravo da se koliko mu je volja sprda i majmuniše sa narodom srbistanskim.

Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime