Majmunske boginje iz korona-senke, svako će morati da prepozna carstvo kojem će se prikloniti

0
172

NOVA ZARAZA STIGLA U SAD, KANADU I VIŠE ZEMALjA EU, ALI SVE IMA – POZNATU POZADINU

Aleksandar Pavić (Foto: Medija centar Beograd)
  • Nova pošast nije baš neočekivana. Prošle godine su Inicijativa za nuklearnu opasnost (Nuclear Threat Initiative) i Minhenska bezbednosna konferencija organizovale simulaciju širenja ”smrtonosne, globalne pandemije posredstvom neobičnog soja virusa majmunskih boginja” koja bi uzrokovala ”preko tri milijarde slučajeva i 270 smrti širom sveta”
  • I ljigavo-autoritarni humanitarac Bil Gejts, stari pajtos pokojnog milijarderskog podvođača i pedofila Džefri Epstina, upozoravao je na opasnost od nove pandemije koju bi uzrokovale velike boginje (koje su srodne majmunskim) i pozivao na hitno formiranje nekakve globalne pandemijske operativne grupe na nivou Svetske zdravstvene organizacije, koja bi organizovala ”bacilne igre” i propagirala masovno vakcinisanje protiv svega i svačega
  • A upravo ovih dana, gle čuda, ministri G-7 zemalja – inače najodgovornijih za sadašnji i predstojeći svetski haos – takođe su, uz blagoslov šefa SZO, organizovali simulacije globalne pandemije (opet) velikih boginja, uzrokovanih ujedom leoparda
  • Pentagon je još u novembru 2019. obezbedio oko 370.000 dolara za istraživanja ”kovida 19”. U Ukrajini! Dakle; taj novac je odobren bar mesec dana pre nego što je uopšte registrovana pojava nove misteriozne bolesti, a tri meseca pre nego što je virus kovid 19 zvanično imenovan

Piše: Aleksandar PAVIĆ

U ENGLESKOM jeziku termin ”majmunska posla” (monkey business) nosi značenje nečistih, sumnjivih ili prevarnih poslova. Naravno, asocijacija je na novu pošast koja nam ”iznebuha” preti – majmunske boginje, izvorno tropsku bolest koja se volšebno odjednom pojavila u više evropskih zemalja, SAD, Kanadi i Izraelu, i za koju je već naručeno bar 13 miliona vakcina.

Ali, ispostavlja se da nova pošast nije bila baš neočekivana. Bar ne za one krugove koji, naizgled refleksno, u svakom problemu vide jedino i isključivo – globalno, preciznije globalističko rešenje. Naravno, pod njihovom bezuslovnom kontrolom.

Prošle godine su Inicijativa za nuklearnu opasnost (Nuclear Threat Initiative) i Minhenska bezbednosna konferencija organizovale simulaciju širenja ”smrtonosne, globalne pandemije posredstvom neobičnog soja virusa majmunskih boginja” koja bi uzrokovala ”preko tri milijarde slučajeva i 270 smrti širom sveta”.

Da Vas podsetimo:  U švedskoj štampi

Takođe prošle – i ne samo prošle – godine, ljigavo-autoritarni humanitarac Bil Gejts, stari pajtos pokojnog milijarderskog podvođača i pedofila Džefri Epstina, upozoravao je na opasnost od nove pandemije koju bi uzrokovale velike boginje (koje su srodne majmunskim) i pozivao na hitno formiranje nekakve globalne pandemijske operativne grupe na nivou Svetske zdravstvene organizacije, koja bi organizovala ”bacilne igre”, tj. simulacije, vršljala po svetu i, naravno, propagirala masovno vakcinisanje protiv svega i svačega.

A upravo ovih dana, gle čuda, ministri G-7 zemalja – inače najodgovornijih za sadašnji i predstojeći svetski haos – takođe su, uz blagoslov šefa SZO, organizovali simulacije globalne pandemije (opet) velikih boginja, uzrokovanih ujedom leoparda.

Većina onih koji su se malo dublje bavili pandemijom kovida 19 sigurno osećaju nelagodu, sećajući se da je istoj prethodila velika simulacija globalne pandemije koja bi počela prenosom sa slepog miša na svinju pa na čoveka, pod nazivom Događaj 201 (Event 201) u oktobru 2019. godine, u organizaciji Fondacije (a koga drugog nego) Bila i Melinde Gejts i (koga drugog nego) Svetskog ekonomskog foruma.

Bil i Melinda Gejts

Manje poznata je činjenica koja je tek nedavno videla svetlost dana, u kontekstu otkrivanja bioloških laboratorija i programa razvoja opasnih bio-agensa i oružja od strane ruske vojske u Ukrajini, da je još u novembru 2019, Pentagon obezbedio oko 370.000 dolara za istraživanja ”kovida 19”, i to baš u Ukrajini.

Ono što čini stvar još zanimljivijom je da je ovaj novac odobren bar mesec dana pre nego što je uopšte registrovana pojava nove misteriozne bolesti, a tri meseca pre nego što je virus kovid 19 zvanično imenovan.

Ovo, pak, baca novo svetlo na misteriju vezanu za to da su američki vojni obaveštajci takođe u novembru 2019. u poverljivom izveštaju upozoravali na pojavu opasnog, nekontrolisanog virusa u Vuhanu koji bi mogao da bude ”kataklizmičan”.

Razume se, zvaničnici Pentagona su izveštaj američke mreže Ej-bi-si pokušali da demantuju, ali je istu informaciju prenela i izraelska televizija.

U svetlu gore-navedenog otkrića da je Pentagon finansirao istraživanja kovida 19 u Ukrajini tog istog meseca, ovi demantiji deluju još neuverljivije, na nivou tvrdnji Kolina Pauela o Sadamovom oružju za masovno uništenje.

Da Vas podsetimo:  Od godišnjice do godišnjice "kosovske nezavisnosti": Srbima je sve gore, da li je Albancima bolje

Ako je u Ukrajini postojao – a očigledno jeste – obilno finansirani američki program razvijanja, testiranja i širenja opasnih bioloških agensa, onda je još jasnije zašto je ta nesrećna teritorija postala poprište novog globalnog sukoba.

Posle dve zapadno-sponzorisane obojene revolucije, prostor Lenjinove Ukrajine postao je crna rupa, poligon za razvoj, testiranje i primenu cele plejade oružja globalističkih snaga koje sanjaju o Velikom resetu, odnosno uništavanju ne samo dosadašnjeg ekonomskog, već i međunarodno-političkog i ljudskog poretka uopšte.

Od neonacista do kuge, kolere, velikih boginja, tuberkuloze, kovida 19, pa sve do dronova sa raspršivačima ili pticama selicama za njihovo širenje. (Ako neko misli da je priča o pticama selicama ”ruska propaganda”, neka slobodno pročita reportažu Vašington posta – onog starog, koji je još imao reputaciju – iz 1985. godine, o programu Pentagona za ispitivanje mogućnosti ptica selica da prenose opasne bolesti koji se odvijao još tokom 1960-ih na nekim pacifičkim ostrvima.)

Kao da je Ukrajina postala mesto za punjenje čaša Božijeg gneva o kojima govori Jovanovo Otkrovenje – i to ne samo za Rusiju, već za čitav svet.

Još od Černobilja, koji se na srpskom zove ”Pelen” (što je, opet, ime zvezde iz Otkrivenja koja će pasti na trećinu reka i na izvore voda, od čega će mnogo ljudi pomreti), pa do današnje njene upotrebe od strane, po Špengleru, umiruće faustovske civilizacije koja preti da povuče ceo svet u ponor za sobom.

Govoreći svetovnim jezikom, podsetimo se razmišljanja Morisa Stronga, čoveka verovatno najodgovornijeg za globalizaciju ekološkog pokreta:

Moris Strong

„Sadašnji načini života i potrošnje bogate srednje klase – koji podrazumevaju visoko unošenje mesa, upotrebu fosilnih goriva, električnih aparata, klima uređaja u kući i na poslu i života van gradova – nisu održivi… Iskreno, možda ćemo doći do tačke kada će jedini način da se spase svet biti propast industrijske civilizacije. Nije li odgovornost na nama da to izdejstvujemo?”

Da Vas podsetimo:  Oni ne znaju da se stide!

I onda pogledajmo šta se dešava pred našim očima, od početka projekta kovid 19 pa do danas: uništavanje srednje klase, nametanje radikalne ”zelene” agende, propagiranje ishrane bez mesa (zasnovane, na primer, na insektima, što nam toplo preporučuje i EU) i, sada, guranje Evrope ka faktičkoj deindustrijalizaciji putem njenog krvavog odvajanja od ostatka evroazijske kopnene mase.

Ovo poslednje je jasno definisan anglo-američki projekat, čije su glavne tačke izložene u kolumni objavljenoj tri dana pre početka ruske specijalne operacije u Ukrajini:

”Američke kolege u Pentagonu su mi nedvosmisleno rekle da SAD i Velika Britanija nikad neće dozvoliti da se evropsko-sovjetski (odnosno ruski) odnosi razviju do stepena gde bi oni ugrozili anglo-američki politički, ekonomski ili vojni primat i hegemoniju na evropskom kontinentu. Takav razvoj događaja će se sprečiti svim mogućim sredstvima, po cenu rata u centralnoj Evropi.” (Reči visoko-pozicioniranog NATO admirala iz jedne severnoevropske zemlje, po kazivanju nemačkog političkog analitičara Kristofa Lemana.)

– ”Primarni interes Sjedinjenih Država, zarad kog smo vodili ratove, Prvi i Drugi svetski rat i hladni rat, tiče se odnosa između Nemačke i Rusije, jer bi one, kad bi se ujedinile, predstavljale jedinu silu koja bi nas ugrozila. I da osiguramo da se to ne desi… Za Sjedinjene Države najveći strah predstavljaju nemačka tehnologija i nemački kapital, ruski prirodni resursi i ruski ljudski potencijal, kao jedina kombinacija koja vekovima uteruje strah u kosti Sjedinjenim Državama. I, kako se ta stvar razvija? SAD su već stavile svoje karte na sto. To je linija od Baltika do Crnog mora. Rusi su uvek igrali sa otvorenim kartama, njima je potrebna Ukrajina koja je bar neutralna, nikako prozapadna Ukrajina.” (Džordž Fridmen, osnivač i predsednik analitičko-obaveštajne agencije Stratfor, na predavanju u Čikagu 2015.)

Vaistinu, majmunska posla… U režiji onih koji su Božiji lik i podobije svesno zamenili – majmunskim.

Svako će lako prepoznati carstvo kojem želi da se prikloni.

https://sveosrpskoj.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime