Marko Pejković: Ruski migovi i SNS „rusofilija“

0
1466

Jednom rečju, botovski bednici se raduju oružju iz Rusije kao nekakvom strateškom dokazu njihovog patriotizma, a Rusija izvozi oružje u skoro svaku zemlju sveta, pa i u Hrvatsku

Vučićevci padaju u nesvest zbog ruskih migova. Kažu da je to dokaz njihovog srbovanja i rusofilije. Moramo ih rasplakati činjenicom da je Hrvatska još pre 10 godina dobila 10 ruskih borbenih helikoptera Mi-171Š od Rusije kao poklon:

„Potonji helikopteri proizvedeni su u helikopterskom zavodu u Ulan-Udeu (UUAZ) i u Hrvatsku su dopremljeni krajem 2007. i u prvoj polovini 2008. godine. Od Ruske Federacije nabavljeni su temeljem klirinškog duga bivšeg SSSR-a.“ (Russia Beyond Hrvatska)

A isti će sada biti remontovani u Rusiji za 30 miliona evra:

„POSAO VRIJEDAN VIŠE OD 200 MILIJUNA: HRVATSKI HELIKOPTERI LETE U RUSIJU! Vlada odbila Ukrajince, 10 letjelica na remont šalje tvrtki Vertoleti Russia.“ (Jutarnji.hr)

Kada se sabere vrednost ove vojne trgovine, videćemo da je Vučić isti otprilike „Srbenda“ i „rusofil“ koliko su to Sanader i Plenković! Mama mia!

Jednom rečju, botovski bednici se raduju oružju iz Rusije kao nekakvom strateškom dokazu njihovog patriotizma, a Rusija izvozi oružje u skoro svaku zemlju sveta, pa i u Hrvatsku, i to odavno kao što vidimo. Drugo, a možda i ključno, pitanje jeste sledeće – da li se to botovi raduju novim migovima i oružju koji će biti korišćeni na taj način da će se sutra njihov koalicioni partner Haradinaj sa svojim koljačima osećati bezbednije i ušuškanije u svojoj narko-državi? Naravno da se raduju migovima samo zbog toga, da pomognu Haradinaju i genocidu nad Srbima i ukidanju svakog traga našeg prisustva dole. Migovi će dobro da motre da slučajno neki Srbi ne pomisle da ugroze sutra tzv. vladu Kosova. Nemojmo im dozvoliti da nam još jednu njihovu izdaju prodaju kao nešto dobro. Na smetlište istorije sa vučićevcima zauvek!

Da Vas podsetimo:  Čedomorstvo – tabu tema i prokletstvo Srbije

stanjestvari.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime