MITROVIĆ SRAMNO IZMANIPULISAO SRBIJU: Obećao ukidanje rijalitija, a sada najavio novu sezonu!

0
87

Vlasnik televizije Pink, posle brojnih spekulacija o ukidanju rijaliti programa “Zadruga” nakon uznemirujućih scena koje su emitovane u okviru rijalitija i burnih reakcija koje je sadržaj programa izazvao, rešio je da nastavi projekat.

Sadržaj emitovan na televiziji Pink u okviru rijaliti programa „Zadruga“ izazvao je burne reakcije zbog uznemirujućih scena nasilja koje su prikazivane.

Protiv nasilja i negativnih modela ponašanja koji se emituju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom ustali su i stručnjaci, ali i građani koji su se nedeljama mirno borili protiv ovog velikog društvenog problema protestima „Srbija protiv nasilja“.

Nakon velikih nesreća koje su pogodile Srbiju u maju mesecu posle dva masakra, kao i posle velikog odjeka koji su imale reakcije građana u borbi protiv nasilja, reagovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sugerisao Mitroviću da ukine rijaliti program. Posle obraćanja predsednika, vlasnik televizije Pink najavio je da „Zadruge“ više neće biti, međutim, usledio je obrt.

„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je tada Vučić.

Premijerka Srbije ubrzo nakon toga je objavila da je rijaliti na Pinku ukinut.

„TV Pink je ukinuo rijaliti, Nova nikada nije pomenula da želi da ukine rijaliti, tako da je taj zahtev delimično ispunjen“, rekla je Ana Brnabić.

Da Vas podsetimo:  Braća po dolaru: Kad je Otvorena Rusija srela drugu Srbiju

Ubrzo se oglasio i vlasnik Pinka.

“Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, objavio je Mitrović na tviteru.

Međutim, Mitrović je sada objavio na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Kako je Mitrović otkrio, nova, sedma „Zadruga“ imaće poseban naziv, ali i „nikad bogatiji nagradni fond“.

„Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće ‘ELITA’,“ najavio je Mitrović.

Dok u Srbiji uveliko traje borba da se iskorene veliki problemi sa kojima se suočavaju i pojedinci i društvo, nadležni i dalje ne reaguju na gorući problem prikazivanja neprikladnih programa na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, kao i na promociju kriminala, prostitucije i drugih oblika ponašanje neprikladnih za uređeno društvo.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime