Najbolja mesta za izlaganje zastave Srbije

0
34

Zastava Srbije koristi se kao državno obeležje koje je Ustavom republike određeno uz himnu i grb. Dok se grb koristi kao Veliki i kao Mali grb, tu je himna „Bože pravde“, a zastava predstavlja nacionalno obeležje, kao i državno obeležje, pa se koristi i kao Narodna i kao Državna zastava. Sve ovo znači da se izgled zastave, izgled grba kao i sama himna uređuju zakonom. Zakonom je ujedno propisano i ko sve mora da poseduje zastavu i na kojim mestima, ali i svi koji žele zastavu Srbije i svoje zemlje uopšte mogu istaći gde i kako žele.

Na mestima gde se vrši prodaja zastava Srbije uvek možete odabrati dve vrste, one za spoljašnju i one za unutrašnju upotrebu, tj. dekoraciju. Razlike među njima su ogromne, jer se izrađuju od različitih materijala, različitim tehnikama, budući da uslovi gde se postavljaju nisu jednaki. Zastavama za spoljašnju dekoraciju potrebni su izdržljivi i otporni materijali, kao i štampa, dok unutrašnje zastave imaju svečaniji izgled koji dozvoljava upravo unutrašnja upotreba. A gde ih je najbolje izložiti?

Gde izložiti zastavu Srbije u kancelariji?

Ako govorimo o kancelarijama zvaničnih državnih institucija, onda je izlaganje zastave Srbije uglavnom određeno nekim pravilima. Tako se ona može naći na postolju, iza konferencijskog stola, na nekom postolju ili na radnim stolovima uz posebna postolja za stone zastavice. Ako jednostavno želite da njima dekorišete svoju kancelariju, onda je možete postaviti na isti takav način ili u delu prostorije koji je najvidljiviji i koji je uvek u fokusu prisutnih. Naravno, uz manju verziju stone zastave koja će vam dekorisati sam radni sto i kompletni radni prostor.

Izlaganje zastave Srbije u korporacijama

Ono što je sigurno jeste da ćete imati i zastavu sa svojim logom, korporativnu zastavu, kao i zastavu svoje države. Ono što je dobro jeste to da na mestima gde se vrši prodaja zastava Srbije možete poručiti i korporativnu zastavu, pa to pitanje rešiti odjednom. A kada je njihovo postavljanje u pitanju, uvek se potrudite da se nađu jedna do druge u delu koji je najbolje dekorisan, delu koji je svim radnicima i posetiocima u fokusu posmatranja kada tuda prolaze ili borave. To znači da je najbolje zastave staviti u hol, ako postoji, u aulama, kao i na balkonima. Ako imate unutrašnje balkone možete ih iskoristiti za postavljanje zastave koja visi sa postolja, baš kao što se postavljaju na fasadama opština, institucija, škola i slično.

Da Vas podsetimo:  Rasipanje novca iz budžeta – ima para, ali ne za one kojima su najpotrebnije

Gde se vrši prodaja zastava Srbije?

Prodaja zastava Srbije se može vršiti na nekoliko načina. Najpre, neke manje verzije, posebno stone i one za nošenje u ruci, možete pronaći  u brojnim gift shop radnjama, kao i u suvenirnicama. Nekada su dostupne i one većih dimenzija, pa se tu često kupuju zastave za obavljanje određenih običaja u narodu, kao kada se, na primer, radi o svadbama. Osim toga, tu su i specijalizovane firme i štamparije koje se bave njihovom izradom. Dovoljno je da u pretraživačima na internetu ukucate „prodaja zastava Srbije“ i tako ćete pronaći sve potrebne informacije, od načina izrade, materijala koji se koriste, načina održavanja i korišćenja, pa sve do poručivanja potrebne zastave Srbije na kućnu ili adresu firme.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime