Najveći hrvatski brend je etničko čišćenje

1
1289

krajiski-Srbi-Oluja-Jasenovac...Direktor Dokumentaciono-informacionog centra „Veritas“ Savo Štrbac ocijenio je da je „etničko čišćenje“ najvrijedniji brend Hrvatske, koja je odlučila da ga izvozi dalje, prije svega u Ukrajinu.

Povodom prijedloga hrvatskog premijera Andreja Plenkovića Kijevu da problem Donjecka i Luganska riješe po hrvatskom receptu – „Olujom“ i „Bljeskom“, Štrbac je rekao da niko normalan u svijetu ne bi drugom nudio takav model za rješavanje problema.

On kaže da ovakav prijedlog ne čudi kada se zna da se nove generacije hrvatskih političara „odgajaju na deklaraciji Hrvatskog sabora koja glorifikuje taj zločin“.

„U deklaraciji je navedeno da je ‘Oluja’ oslobodilačka, antiteroristička i šta sve ne. Ni jednog slova nema o broju protjeranih i ubijenih, o antisrpskim zakonima koji su sprečavali i dalje sprečavaju povratak prognanih Srba„, rekao je Štrbac.

Prema njegovim riječima, Plenković sada nudi Ukrajini „hrvatski recept“ na način kao što je svojevremeno američka kompanija MPRI ponudila Hrvatskoj.

„Kao što je njima ponuđen model ‘Pustinjske oluje’ koji su pretočili u ‘Oluju’ i ‘Bljesak’ i usavršili ga na progonu Srba, sada oni taj model prodaju Ukrajincima da pomoću njega riješe svoje ‘probleme‘“, istakao je Štrbac.

On je ocijenio da je to „zločinački model“ koji je primjenjen nad Srbima da bi se u Hrvatskoj trajno riješilo srpsko pitanje.

„Hrvati sada prodaju ono što im je najbolje, a izgleda da su najbolji u tom etničkom čišćenju i zločinima nad Srbima„, rekao je Štrbac i dodao da su u svijetu prisutni ti „brendovi“.

Štrbac je podvukao da su „Oluja“ i „Bljesak“ najdrastičniji primjeri etničkog čišćenja i da Srbi te akcije smatraju genocidnim. On je naveo da u svijetu trenutno nema etnički čistije zemlje od Hrvatske, jer, prema zadnjem popisu, u njoj živi 90 odsto Hrvata, a broj Srba je sveden na 4,36 odsto.

Da Vas podsetimo:  Zašto ćuti Ana Lind o Nato bombama?

„Ovaj broj opasno se približio željenoj brojci hrvatskih državotvoraca, koji su zacrtali da će pitanje Srba biti trajno rješeno kada ih bude ispod tri odsto„, rekao je Štrbac. On ukazuje da je u toku tihi egzodus Srba iz Hrvatske.

„Od 2011. godine na jednog povratnika u Hrvatsku imamo pet odlazaka u Srbiju. Na sljedećem popisu Hrvati će postići svoj cilj i proslaviti svoj brend – etničko čišćenje„, smatra Štrbac.

www.nezavisne.com

1 KOMENTAR

  1. Ne mislim da ima i toliko Srba, to su naduvali. Uskoro ce biti vise Hrvata u Srbiji, nego Srba u tzv. Hrvatskoj. A to sto se preporucuju Kijevu, sasvim prirodno: fasisti tamo, fasisti ovamo…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime