Naprednjaci koncentratom kupovali sigurne glasove

0
875

koncentrat-563x353Aktivisti Srpske napredne stranke, pred izbore u Velikom Orašju, pokušali su da kupe glasove birača tako što su potencijalnim glasačima delili koncentrat.

“Targetirani su sigurni glasovi koji su prikupljeni na štandovima u Velikoj Plani i samom Orašju tokom poslednjih i pretposlednjih izbora“, tvrdi izvor za Opozicionar i dodaje da su naprednjaci popisivali punoletne građane i delili robu koja im je osiguravala da će cela porodica izaći na izbore. Osim koncentrata, delili su i prašak za veš, veštačko đubrivo i druge proizvode.

„Na sam dan izbora sivi BMW i nekoliko drugih vozila beogradskih tablica obilazili su porodice koje su dobile poklone, nudili prevoz i na taj način „podsećali“ ukućane da treba da glasaju“, kaže izvor.

Naredne nedelje izbori se održavaju za Prvu MZ u Velikoj Plani, koja je najveća mesna zajednica u opštini sa oko 12.000 birača. Podela poklona u zamenu za glas i počela je tu. Kao što je Opozicionar već pisao, u Velikoj Plani naprednjaci u falsifikovali liste sa potpisima za podršku kandidatima.

Na sledećem snimku vide se članovi SNS kako donose jednoj porodici koncentrat.

Opozicionar.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime