Naš izdajnik – vodič za demagoga početnika

0
893
Foto: printscreen

Boris Milošević i njegov šef Milorad Pupovac su dekorativni Srbi koji služe kao dokaz da u monoetničkoj Hrvatskoj vladaju suživot i tolerancija. Oni glasaju za svaku nacional-populističku vladu u Hrvatskoj i učestvuju u njenom radu – Njihovi izdajnici.

Goran Rakić i Dalibor Jevtić su članovi Srpske liste (SNS) koji učestvuju u svim vladama Republike Kosovo*. Oni su, zajedno sa poslanicima Skupštine Republike Kosovo* iz redova Srpske liste potpisali zakletvu nezavisnom Kosovu. Oni stoje u stavu mirno dok se u kosovskom parlamentu intonira himna Republike Kosovo*. Oni se tajno sastaju sa Bedžetom Pacolijem na njegovoj jahti u Crnoj Gori – Naši izdajnici.

Zašto su Milošević i Pupovac, državljani druge države van domašaja zvaničnih organa Republike Srbije, provedeni kroz “toplog zeca”, a Rakić i Jevtić, državljani naše države koji mogu biti pozvani da krivično odgovaraju za narušavanje suvereniteta Republike Srbije, gostuju na Vučićevim mitinzima i ubiraju aplauze?

Zato što u Beogradu sede vrhunski demagozi, koji znaju tačno kako da usmeravaju nacionalno orijentisano javno mnjenje na udobne teme. Vučićev režim ništa ne košta da malo vodi hajku protiv dekorativnih Srba iz Hrvatske, politika dobrosusedskih odnosa pod patronatom Nemačke će svejedno biti nastavljena.

Ko ne bi osudio prisustvo Srbina na proslavi etničkog čišćenja Srba? Ko bi se suzdržao da baci taj kamen i zašto? Još kad se, kao po dobro ugovorenom znaku, u prepirku uključe i drugosrbijanski Tviteraši – populistička tortica! Mi – patriote (SNS), protiv njih – izdajnika (Pupovac) u sprezi sa petom kolonom (Dubravka Stojanović & Co.).

Sve bi to bilo predivno da se Srbijom ne šepure Naši izdajnici, ljudi koji po naređenjima Aleksandra Vučića prisustvuju svim albanskim pirovima na Kosovu. Ipak smo prinuđeni da malčice zastanemo i mućnemo glavom, iako je demagoška kuhinja izvanredno odradila svoj posao, a nama ostavila samo degustaciju propagandnih delikatesa.

Da Vas podsetimo:  ZBOGOM, PUTINE! DOBAR DAN, TRAMPE Vučić precrtao Rusiju i prigrlio Ameriku

_____________________________________

Citati o dekorativnom Srbinu iz Hrvatske – od Vučića punog razumevanja do tabloidne lomače:

1. Aleksandar Vučić: Ja sam Miloradu Pupovcu rekao da ne mogu da podržim prisustvo Srba na proslavi Oluje u Kninu, ali od mene neće čuti nijednu težu reč.

2. Ivica Dačić: Neviđena provokacija Hrvatske.

3. Miodrag Linta (SNS): Odlazak Borisa Miloševića je čin koji će na najdublji način da vređa i ponižava i proterane Srbe i porodice srpskih žrtava, ali i čitav naš narod.

4. Večernje novosti: OVOGA BI SE STIDEO SVAKI SRBIN!

5. Tabloid Alo: IMAŠ LI OBRAZA I ČASTI?!

6. Tabloid Kurir: SRAMNO I JADNO! SKANDALOZAN POTEZ BORISA MILOŠEVIĆA!

7. Tabloid Informer: SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE ZA CEO SRPSKI ROD!

_____________________________________

Citati o članovima Srpske liste (SNS) koji zauzimaju visoke položaje u Republici Kosovo*:

1. Kosev i Koha: Kako bi učestvovala na izborima 8. juna, lista “Srpska”, registrovana je kao subjekt od strane Centralne izborne komisije Kosova, dok su izbori organizovani u skladu sa zakonima institucija Kosova.

Svih 120 poslanika Skupštine Kosova, kao i predstavnici Srpske liste su potpisali Deklaraciju o zakletvi, koja ima isti sadržaj i logotip Skupštine Kosova na albanskom i na srpskom jeziku.

2. RTS: Potpredsednik Samoopredeljenja Glauk Konjufca izabran je za predsednika kosovske skupštine, dok je Slavko Simić ispred Srpske liste, izabran za potpredsednika. Pre izbora rukovodećih skupštine, poslanici su položili zakletvu. Time je kosovska skupština u novom sazivu i formalno konstituisana.

3. Glas Amerike: Skupština Kosova izabrala je novu Vladu Kosova, na čijem je čelu Avdulah Hoti iz Demokratskog saveza Kosova. Vladu je podržala i Srpska lista, koja je dobila dva ministarska i mesto zamenika premijera.

Pre nego što su članovi nove Vlade Kosova položili zakletvu intonirana je himna Kosova. Na zvuke himne ustali su svi u skupštinskoj Sali, ali su poslanici Srpske liste posle nekoliko sekundi seli. Od Srba su u “stavu mirno” himnu do kraja odslušali ministri Dalibor Jevtić i Goran Rakić.

Da Vas podsetimo:  OTVORENO PISMO VUČIĆU, predsednici njegove vlade i njihovom ministru za osmuđenu pamet

4. Krik: Istraživački portal KRIK objavio je fotografiju nastalu pre dve godine na jednoj jahti u Crnoj Gori. Na fotografiji su predsednik Srpske liste Goran Rakić, biznismen sa Kosova Milan Radoičić, koji je na Kosovu osumnjičen za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića, i aktuelni kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli. Iz kabineta Pacolija kažu da je reč o sastanku sa kosovskim Srbima i da nema nikakvih tajni. I predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da nema ničeg neobičnog u tom sastanku.

_________________________________

Kada vlast u Beogradu postavi ista pitanja Rakiću i Jevtiću kao što postavlja Miloševiću i Pupovcu znaćemo da konačno imamo vlast kakvu zaslužujemo.

Tada će glavne strane svih listova krasiti naslovi:

OVOGA BI SE STIDEO SVAKI SRBIN! Goran Rakić stajao u stavu mirno dok je intonirana kosovska himna.

IMAŠ LI OBRAZA I ČASTI?! Dalibor Jevtić proveo konstruktivan sastanak sa Hašimom Tačijem.

SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE ZA CEO SRPSKI ROD! Srpska lista (SNS) podržala formiranje nove kosovske vlade koju podržavaju Tači i Haradinaj.

Nijedan častan Srbin ne može sebi da priušti luksuz beleženja jeftinih političkih poena, ne može da se prepusti nepodnošljivoj lakoći nacionalističkog postojanja, ne može, jer pristajanjem na Vučićevu igru daje saglasnost da živi u svojevrsnom patriotskom Matriksu.

Srpski nacionalista se mora suočiti sa činjenicom da je Vučić za Rakića i Jevtića isto što i Pupovac za Borisa Miloševića, i nema toliko velike republičke zastave iza koje se može sakriti ta istina.

Aleksandar Đokić
Izvor: Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime