Nema odmora dok traje obmana

0
429

Piše: Aleksandar Arsenijević

Leto je izgleda prestalo da bude period kada se srbistanski politikanti i političari prepuštaju letargiji koju podrazumeva ovo godišnje doba, rezervisano za odmor, opuštanje i punjenje baterija.

Što, barem kada su u pitanju gospodar Vučić i njegova nazadna družina, nedvosmisleno ukazuje da je na snazi nova politička doktrina koja se u najkraćem može prevesti kao – nema odmora dok traje obmana.

U tom svetlu treba tumačiti i talambasanje gospodara Vučića diljem Srbistana, uprkos tropskim temperaturama a sve sa ciljem da, u vreme svakodnevnih poskupljenja, sve težeg preživljavanja i sveopšteg urušavanja institucija, nesretne Srbistance uveri kako im je dobro. Na drugoj strani masovni, a za javnost zatvoreni, sastanci sa članstvom u sportskim halama uprkos virusu korona, svedoče da je i gospodar srbistanski svestan da je đavo odneo šalu. Da se u vreme, kada na površinu svakodnevno isplivavaju afere sa kojima se sve češće, poput iskaza građanina Velje Nevolje datog istražnom sudiji, direktno povezuje veliki, bezgrešni, sveznajući i prepošteni vođa, sve teže oslanjati na socijalnu demagogiju, laži i nebulozna obećanja.

Od kojih naravno nikako ne treba odustati, o čemu svedoči čačkonačelnikovov kabinet koji medije svakodnevno bukvalno zatrpava nemerljivim uspesima MrMija i stručnog tima.

Samo čini se da, ako se u obzir uzme naša nazadna kasaba, ni oni koji bi da budu alternativa gospodaru Vučiću uprkos svemu nemaju baš preteranog razloga za optimizam. Za razliku MrMija i njegovog kabineta koji su angažovali sve svoje intelektulne kapacitete u nazadni marketing, čačanska opozicija, sa izuzetkom Dveri koje se redovno oglašavaju saopštenjima, bukvalno nije živa. Međutim ako malo pretrakeljišete društvene mreže shvatiće te da je deo ljutih čačanski opozicionara aktivan da aktivniji ne može biti. Nažalost ta aktivnost se svodi na međustranačka prepucavanja i jalovo dokazivanje toga ko je vera, a ko nevera.

Da Vas podsetimo:  Srbija da razume da je njen prioritet odbrana Srpske, jer samo zajedno Srbija i Srpska mogu sačuvati sami sebe

Može biti da prepucavanja i botovanja na koja arče vreme i energiju njih uveseljavaju. Samo ako je već tako onda nije pošteno da se ljute na one koji već sada, mnogo pre nego je gospodar Vučić i raspisao izbore, tvrde da će tog dana imati pametnija posla.

Naprosto dosadilo im je da od ponovnog uspostavljanja višepartijskog sistema glasaju protiv, a ne za nekoga.

izvor:http://ozonpress.net

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime