(Ne)pristojna vlast za pristojno Prokuplje

1
1257

1

Svi dobro znamo da se u predizbornim kampanjama najviše čuju mešalice, kamioni i orni radnici koji pokazuju da će nova-stara vlast graditi još i postavljati objekte, gde će se zaposliti milijardu Srba. Popularni projekat „Teretana na otvorenom“ bio je rasprostranjen po čitavoj Srbiji. Jedan od gradova, srećnih dobitnika projekta, koji je ruku na srce bio dobro zamišljen, bio je i grad, ili opština Prokuplje. Kako je projekat realizovan, uverite se sami.

2

Fotografije su napravljene preko puta autobuske stanice Niš Ekspresa i Laste u Prokuplju. Inače, ovo je mesto koje se nalazi tik uz kej reke Toplice,  kej koji zaslužuje još par „blistavih“ fotografisanja da bi ukazao na to koliko se lokalna vlast zalaže za razvitak lokalne zajednice i ulaganja u mlade ljude.

3

Simbolično iznad ovog genijalnog ostvarenja lokalnih političkih intelektualaca, primetićete bilbord na kome piše „Pristojno Prokuplje.“ Svako od nas će reći, zaista pristojno. Sve pohvale za gradsku vlast. Izuzetno inteligentan potez. Mladi ljudi iz opštine Prokuplje su sigurno zahvalni za ovaj vanzemaljski doprinos.

Bravo pristojna gospodo!!!

Emille Max-Karl

Koreni

1 KOMENTAR

  1. Strasno! Sta rade nasoj omladini i kako se bahato ponasaju, to nigde nema na ovom svetu. I posle se pitaju sto nam deca idu u inostranstvo. Bravo za hrabar potez da se ovo objavi! Pohvale Korenima i piscu ili spisateljici, ko je vec ovo napisao!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime