Nišlije o političarima: Svi su isti – kao „nokat i meso“

6
1267

Političari skoro svih partija su među Nišlijama prokockali poverenje tako da veliki broj građana u anketi imaju stav koji se svodi na „Svi su isti“. Jedna ista lica koja se „vrte“ na izborima i standard čiji se stepen najbolje ogleda u frižideru, izgleda da su „dozlogrdila“ mnogim građanima Niša.

Jedno je sigurno, svako od ispitanih ima po jednu veliku nepravdu. Neko je naveo isključenu struju, neko strah od izvršitelja jer duguje banci hiljade dinara zbog neplaćanja održavanja računa, nezaposlenu ćerku i sina, preskupu hrane i gorivo i na kraju krajeva rast siromaštva. Mnogi tvrde da je moral davno zaboravljena kategorija u narodu i to na svim poljima.

Primertno je da i opoziciju i vladajuće partije svrtsavaju u isti koš kao i da ne razlikuju imena opozicionih blokova.

Dragan Milojković, livac kalupar
Političari se sami štite. Oni da bi opstali na političkoj sceni oni moraju da se „grle“ i napadaju, a sve u cilju da budu na vrhu. Isti su i plavi i žuti. Nema tu mnogo veze ko je iz koje partije jer svi žele deo kolača, a sve je u njihovim rukama.

Zoraan Đorđević Kisi, pesnik
Svi su k’o nokat i meso. Iznose optužbe, psuju se, pljuju, a gde su prijave, policija sud i zatvor. To je redosled. Napisali su zakone da se bolje zaklone. Napisali su ustave da mozak zaustave. Sve ovo meni liči na cirkus Monti Pajtona. U cirkusu je jasno ko su krotitelji, a ko su životinje.

Aksentije Misić, trgovac
Narodu su se malo zgadile afere jer godinama vidimo da se ništa ne dešava da se neko optuži jer se drznuo da uzme ono što mu ne pripada. Više i ne gledam to ko koga napada i za šta? I toliko nepristojnih reči čujem od političara da je to stvarno sramota.

Dragan Kostić, penzioner
Sve su to za mene banditi. Sramota je šta se radi. Svaka Vlada štiti svoje i napada kao neku opoziciju. Pa se onda zamene. A, narod trpi takve nepravde da je to strašno. Ima tu i bahaćenja. Meni i znam još neke, za struju došlo 30.000 dinara za jedan mesec, a gledam ih na TV gde i kako žive. Pa mi muka što sam sve za ovu zemlju dao.

Miroslava Janjić, komercijalistkinja
Šta ćeš, njihovi su sudovi, njihova policija, rupe u zakonu koliko voliš… Zato su dileri slobodni, lopovi političari još pridikuju na televiziji, koferi s parama se dele, narod trpi. Svima nam je muka od toga.

Radica Spasić, negovateljica
Kad bi oni na vrhu znali u kakvim uslovima živi veliki broj starih lica u Srbiji, u kakvoj bedi, valjda bi ih bilo sramota. ko ih štiti: sami se bave spletkama, podmetanjima, a policija kao uhapsi, a tužilaštvo „procesuira“. I na tome ostane. Kaži mi jedno ime koje je zbog korupcije završilo u zatvoru?

Ristivoje Petrović, penzioner
Svi koriste u Srbiji rupe u zakonu i zato svi i izbegnu zatvor. Kako može neko ko je uhvaćen s koferom punim para da buide na vlasti? Može. U Srbiji sve može.

Anđela Mijušković, učenica
Godinama se taložio taj mulj i sada i pošteni plivaju među poltronima. Moja i nove generacije zato i hoće da pobegnu u neke uređene sisteme. Muka nam je da gledamo kako je beskičmenjaka sve više.

Izvor: gradjanin.rs

6 KOMENTARA

 1. Svi vidimo hrvatska (moderna NDH) će ostati bez Srba ništa čudno to je deo plana Vučićevih eu prijatelja koji su podržali hrvate u genocidnom čišćenju Krajine od Srba. Vučićevi prijatelji koji su Srbiju bombardovali osiromašenim uranijumom, porušli mostove, fabrike i kuće. To je ta Vučiću i njegovom izdajničkom SNS-u prijateljska katoličko-protestanska evropa u koju gura Srbe a u kojooj za nas mesta nema. Sad se Vučić i njegovi izdajnici čude oko formiranja vojske Kosova tvrde neko ih godinama lagao? Pa kako običan narod godinama zna da su to naši najveći dušmani vekovima a on kao ne zna? Ma zna i on samo glumi glupom i naivnom srpskom narodu koji na sve ćuti i gleda parove i ostale budalaštine za zaglupljivanje naroda i iz kuhinje izdajnika Milomira Marića koji kao i Vučić otvoreno pljuje po Srbima i Srbiji. Toliko je nekulturan da vulgarno prekida svoje goste u ćirilici da mu ni jedan čoban, ma bolje reći magarac nije ravan. Vučić stalno propagira izdaju javno govoreći mi smo slabi vojska nam je nesposobna narod lenj pa koji to još predsednik u svetu govori toliko izdajnički a da ga narod nije ili obesio ili javno streljao. No on tim narodom manipuliše već godinama a glup naro zadivljen kao i ustašom Titom koji je pripremio proterivanje Srba iz Hrvatske, daljnje komadanje i uništenje Srbije. Hrvati, šiftari i bošnjaci s punim pravom ismijavaju naš narod i zemlju kao gomilu kukavica i budala. I šta kažeš Vučiću samo mirno opet po starom sad je na redu Vojvodina ti oprt malo umiri Srbe. Jer hrvate, šiftare i bošnjake se ne može umiriti oni su sebi stvorili države jedino mi Srbi živimo porobljeni u zemlji svih osim Srba i u poniženoj zemlji koja je sve osim države.Dok u srpskim novinama, televiziji, Internet portalima brane da napišete šiftarski teroristi ili ustaša a u isto vreme hrvati u hrvatskoj i šiftari na Kosovu svakodnevno šire mržnju o srbočetnicima? Pitajte se ko su naši urednici, moderatori, administratori i ostali koji nam nameću cenzuru na ISTINU. Dok god je tako mi smo porobljeni i Srbija nije država no samo ponižena gubitnička zemlja prepuna izdajnika i petokolonaša. Srbija je u medijskom mraku i blokadi istine širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima, među sobom i gde god stignete.

  • Samo da dodam da nam loše tek sledi. Ako Vučić ispuni svoje obećanje koje je dao zapadu potpisivanjem Pakta o izbeglicama mi otvaramo novo poglavlje problema. Hiljade 800.000 miganata će ostati u Srbiji. Tako je počelo na Kosovu kada je stiglo 170.000 Albanaca mislim 1945god. Mi smo im pomagali, oni se razmnožili i sada smo u čudu šta nas je našlo. Ako Vučić ostvari to što je naumio sa naseljavanjem Islamske nacije šta možemo očekivati pitam ja vas?

 2. Konačno još jedno poniženje Srbije od Vučiću prijateljske eu, vatikana i amera koji su pomogli hrvatima genocidom počistiti Srbe iz Krajine sad kreću u čišćenje Kosova od Srba. U isto vreme izdajnik Vučić laže glupom i naivnom srpskom narodu o prijateljima iz eu, i vatkana očito će to pričati i kad će otimati Vojvodinu glupi narode samo ti ćuti ili svi na noge ili kukavice kao uvek.https://net.hr/danas/ostvaruje-se-nocna-mora-srbije-danas-formiranje-vojske-kosova-vucic-krece-prema-granici-kfor-ce-ih-morati-razoruzati/

 3. Lagodan život nije masovna pojava.

  To su najbolje shvatili takozvani „političari“.
  Lakoverni narod u velikim srpskim gradovima može samo da negoduje i konstatuje „stanje“.
  Glasanje na izborima je nebitna formalnost.
  Samo sanjari mogu da veruju da se na „izborima“ nešto menja i da će neki „novi“ biti bolji od postojećih…

  Demokratija je odavno u Srbiji postala demokratura.

  Rešenje?
  Otići iz velikih gradova i pokrenuti neki svoj biznis na selu ili otići u inostranstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime