Ništa se nije promenilo, izdajnika je sve više

1
96
Foto:Tanjug

Na našim srbskim prostorima, nekadašnjim i današnjim proleteše vekovi, ali se ništa u ponašanju ljudi nije promenilo, kao ni u ponašanju srbskog ološa, izdajnika i otpadnika od srbskog naroda, Gospoda Boga i pravoslavne vere.

A da bi tu svoju izdaju i Bogohulenje, ti srbski otpadnici sakrili, oni odabraše sluganstvo prema svakom okupatoru, koji je u srbske zemlje kročio. Nudivši tom okupatoru, bez obzira ko je on i kakav je bio, svoje usluge, vernost i svoje podaništvo, kao i mržnju prema svim svojim pretcima. A sem toga, da bi se okupatoru svideli i dokazali, ponudiše ti srbski otpadnici i prebezi, da odbace i svoju iskonsku i staru pravoslavnu i hrišćansku veru, kao i svoje ime, te da postanu neki novi narod i neki drugi vernici. Uz to, ponudiše oni okupatoru, da za račun okupatora, baš nad tim svojim dojučerašnjim i pravovernim sunarodnicima i srbima, toj svojoj iskonskoj i pravoj braći i sestrama, čine najbrutalnije zločine i ubistva. A što je svaki okupator, veoma rado prihvatao, te ih je za počinjene zločine nad svojom dojučerašnjom srbskom braćom i sestrama, uvek nagrađivao sa svim onim blagom, koje je od srba, svojom silom i oružjem otimao.

I tako bi za vreme osmansko – turskog i austrougarskog carstva, kao i za vreme Karađorđevićevog vladanja u njegovoj nakaznoj, neprirodnoj i đavoljoj kraljevini SHS, a tako bi i za vreme titine i komunističke diktature. Na našu srbsku žalost, tako je i danas, i to pod američko – engleskom i evropskom demokratskom dikataturom, kojoj pripomažu naši stari sunarodnici, ti dokazani neprijatelji i mrzitelji svega što je srbsko, i oni to, bez i malo kajanja ili stida, besramno i danas čine. I to uz novi srbski ološ, te nove otpadnike i izdajnike srbskog naroda i države, kao i izdajnike Gospoda Boga i pravoslavne vere. I ti, ovodanašnji srbski otpadnici i izdajnici, to besramno i javno i to pred celim srbskim narodom, bez i malo straha čine, nazivajući sebe, nekim evropejcima, kosmoplitama i zapadnim demokratama.

Da Vas podsetimo:  Koliko košta da sve zaboravite?

I kad se danas, neki razumni i čestiti srbin i rodoljubac zapita: Pa zašto muslimanski i hrvatski političari u Bosni i Hercegovini ili u Srbiji ili na Kosovu i Metohiji, na sav banditizam amerikanaca, engleza i evropljana ćute ko zaliveni. Odgovor je jedan i jasan, pa svi oni, kao i novi srbski izdajnici, kriminalci i otpadnici od naroda i Boga, čekaju, da zapadni okupator, opet od srba otme, svo srbsko blago, kako bi ga njima u vlasništvo preneo i dao.

Autor: Milosav Knežević Mile

1 KOMENTAR

  1. Lijepo je gos. Knezević opisao izdajnike, odpadnike, sluge i podanike okupatora, negatore vlastite vjere i naroda ……………. ali niti jednu jedinu zasluzenu riječ nije posvijetio NARODU , koji bez vidljivog otpora trpi te i takve, i ne samo to, nego učestvuje na izbornim manifetlucima i legalizira ih na poziciju vlasti ?!!?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime