Nova letnja šema donela otkaz čitavoj redakciji Radija B92

1
1010

b92Nova letnja šema na programu Radija B92, donela je, očigledno, i otkaz gotovo svimzaposlenim novinarima.

Kako Udruženje novinara Srbije (UNS) nezvanično saznaje, Radio B92 prestaje sa emitovanjem Informativnog programa, a novinari ostaju bez posla. Na radiju B92 zaposleno je 13 novinara i medijskih radnika, a po saznanjima UNS-a, samo jedan neće dobiti otkaz.

Radio B92, objavio je u međuvremenu da će od ponedeljka predstaviti novu letnju šemu koja će u narednim nedeljama biti uvod „u potpuno novi muzički pravac ove radio stanice“.

Inovacije i modernizacija podrazumevaće i tehnološko unapređenje, a shodno tome promenu organizacione strukture, kaže se u saopštenju.

„Aktuelni informativni sadržaj, podmlađeni muzički koncept, komercijalni program i nova energija, sasvim sigurno će naći put do velikog auditorijuma.“

U toku dana, društvenim mrežama vesti o gašenju informativnog programa brzo su se proširile. Neki sadašnji i bivši novinari oprostili su se od svojih emisija, dok je je jedan od najpopularnijih tviteraša takođe dao svoj doprinos aktuelnoj temi.

BIZLife

1 KOMENTAR

  1. OD KAKO SU UNISTILI TV B/OGOLJUBAK/ARICA,PECANCA, OTAD JE ZURNALISTIA KRENULA NIZBRDO.U PRINCIPU KVALITETNIH ZURNALISTA/KOJI SU PROSLI TZV.PIRAMIDU CENZURE/,VISE I NEPOSTOJE*,TACNIJE VEROVATNO IH I IMA ALI SE MOGU PREBROJAT NA PRSTIMA LEVE I DESNE RUKE/VESNA JOVANOVIC BATILDA,TOPLICKO ,BELOPALANACKO LUCE,OD KUDE NIS0637548203 I 0637548202

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime