NOVE METE BOTOVA SNS Mejlovima do IP adrese tviteraša

0
1137
Foto: printscreen (CINS)

Botovi Srpske napredne stranke, koji komentarima na internetu stvaraju iluziju ogromne podrške, kako predsedniku Srbije, tako i celoj vladajućoj stranci, angažovani su i na dnevnom nivou obavljaju svoj posao. Međutim, sada su poslovnu delatnost proširili i na slanje mejlova i uhođenje pojedinih tviteraša.

Naime, jedan tviteraš podelio je na svom nalogu mejl koji je dobio od izvesnog Marka Jovića, koji se predstavio kao „bot pokajnik“. U stvari, cilj je bio doći do IP adrese tviteraša.

– Ne mogu da ne prokomentarišem glupost @sns_srbija @slavisa @mara_jovicic i ostalog naprednjačkog otpada kog ćemo nadam se uskoro juriti po ulicama. Evo čime se služi amaterki naprednjački kadar, 5. maja stiže mail od izvesnog Marka Jovića koji je navodno bot koji se pokajao – napisao je ovaj tviteraš.

Botovi šalju mejlove/ Foto: Printscreen

U mejlu koji je dobilo pisalo je da on, koji se predstavio kao bivši bot želi da doprinese u borbi protiv botova čiji je član bio.

– Podeliću sa vama informacije što ja imam, samo vas molim da ne pričate odakle vam. Na ovom linku imate puno stvari koje sam ja prikupio – napisao je „bivši bot“ i poslao link.

A onda je istom tviterašu stigao još jedan mejl, sa istim linkom, ali ovog puta su se predstavili kao CINSerbia.

– Nakon što nisu udostojeni odgovora 13 maja ponovo šalju mail sa istim linkom ka PDF fajlu ali ovog puta se predstavljaju kao @CINSerbia sa maila info@cins.rs (pogledaj sliku). Кreteni naprrednjački, prvo, da imate grama mozga kao što nemate znali bi da mail info@cins.rs ne postoji. Drugo, ono gde ste me oduševili, pa zar mislite da neko kao što je @CINSerbia uploaduje senzitivan materijal na hosting kompaniju čija je stranica u izradi? (bravo kreteni) – napisao je on.

Da Vas podsetimo:  SEME ZLA: Kako su Rokfelerovi finansirali razne projekte za uništenje čovečanstva

Izvor: Direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime