Novi Vučićev spot: Fašisti, tuku žene, mafijaši…

1
3002
Foto: YouTube Screenshot

Dokle ide ovo ludilo? Gde je granica i ima li je? Nepoznate individue maskiraju u umetnike da bi lidere opozicije satanizovali i izjednačili sa mafijom.

U moru raznih spodoba u ovoj našoj lepoj Srbijici, pojavila se još jedna. Izvesni Dragan Milivojević – Bucke nakon godina uzaludnog pokušavanja da se bavi muzikom, smislio je način da se pojavi „na televizor“. I to ne na bilo koji, nego na izuzetno kreativan način!

Snimljen mu je spot, dovedeni statisti, poput onih kandidata SNS akademije, okačili mu na YouTube i za dan je dobio preko 2.500 pregleda, koliko mu nije imao ceo „album“ iz 2016. Zauzvrat vređa i kleveće lidere opozicije, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Sergeja Trifunovića…

Ko je čuo za tog Bucka do danas? I zašto ga uopšte spominjemo? Zato što je čovek za četiri godine na YouTube napredovao za sve pare! Repovao je o nezaposlenosti, beznađu, preživljavanju mladih, o drugu Bati koji je oduzeo sebi život, a danas to radi ovako:

1 KOMENTAR

  1. Ovi su verovatno mislili na Aleksandra Vučića kada pominju one koji tuku žene. Voli on to, sadista kakav je. Javnost zna da je baš Vučić taj koji maklja žene. On je po pisanju BG štampe, toliko preukao svoju prvu ženu, da je Mišković vlasnik Delte na Vučićevu molbu i kuknjavu da mu žena od batina ne umre, privatnim avionom nju prebacio u specijalnu kliniku u Pariz gde se dugo lečila- sve na trošak Miškovića! Naravno da je Vučić, kasnije iz čiste zhvalnosti, uhapsio i oca i sina Mišković od koga je uzero i reket za puštanje iz zatvora- piše beogradski Tabloid

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime