Odron na tek izgrađenom autoputu, plaćenom desetinama miliona evra

0
1312

Autoput koji spaja Kragujevac sa autoputem Beograd-Niš, rađen je u etapama i svaka je svečano otvarana po dva i više puta. Te radovi zvanično počinju, te radovi su zvanično završeni i tako na svakih 5-6 kilometara bilo presecanje vrpce, neki ministar i govorancija, slikanje za TV i ostale medije.

Put Batočina – Kragujevac počeo je da se gradi u jesen 2004. godine. Iako nije u pitanju kompletan auto-put već samo njegovo proširenje, 15 godina nije bilo dovoljno da on bude završen, objavio je ovih dana kragujevački portal Presek, koji od početka izveštava o izvođenju radova na ovoj saobraćajnici.

Jednog dana, a bilo je to u oktobru prošle godine, cela deonica u dužini od 25 kilometara bila je završena. Nakon 16 godina. Po kvalitetu izvedenih radova mogli bi pomisliti da je urađena za 16 meseci ili čak za 16 dana.

Pre mesec dana pojavili su se prvi znaci oštećenja na od prilike 14-tom kilometru u pravcu Kragujevac-Batočina, a onda je pre par dana nastao masivni odron u širini cele jedne kolovozne trake.

Predsednika BUNT – Prave Srbije i odbornik u Skupštini grada Jagodine, Dušan Marković, tim povodom je odlučio da direktno sa terena, a vezano za trenutnu situaciju odrona dela autoputa na deonici Batočina – Kragujevac, u javnost izađe sa video obraćanjem i izjavom da Prava Srbija postavlja pitanje ko je odgovoran za ovu situaciju?

Video:

Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime