Ogrejalo kosovsko sunce banditska lica – “izdate“ prostorije Doma kulture

0
926

Oni koji su želeli da znaju zašto nova vlast želi da se utvrdi na Kosovu i Metohiji, znali su i da je to kraj egzodusa nad Srbima. Ne prestanak stradanja, već njegovo legalizovanje.

izdato
Dom kulture u Čaglavici i označene prostorije nekadašnje samoposluge. Foto: M. Trajković

Završetak prljavog posla koga su započele Zapadne vlade, sprovodili Šiptari na terenu kroz monstruozne zločine sada „Srbi“ završavaju administrativno.

Stavljaju potpis na ono što bez toga nikada nije moglo uspeti a oni na to nikada nisu morali pristati – otimačina države. To se dešava svakog trenutka a neki od tih potpisa stavljaju se na ono što je potpuno sumanuto, uostalom, kao i mnogo toga na Kosovu i Metohiji.

Na svom Fejsbuk nalogu, Momčilo Trajković, srpski političar sa centralnog Kosova, objavio je još jednu u nizu poražavajuću činjenicu.

Naime, kako Trajković tvrdi, takozvana „vlada“ šiptarskih separatista, kroz „instituciju“ koja služi za legalizovanje zemlje otete od Srba sa KiM, „agencija za privatizaciju“, mimo svih pa i njihovih zakona, prodala je deo Doma kulture u Gračanici koji je građen sredstvima samodoprinosa meštana Čaglavice.

Prostorije nekadašnjeg marketa (samousluge) koja se tu nalazila uknjižila je u katastarski registar šiptarske „opštine Gračanica“ novog vlasnika Šiptara i „svi o tome ćute“ napisao je Trajković i postavio fotografije objekta.

1b
Foto: M. Trajković

Kao što se na plavoj tabli iznad ulaza u zgradu vidi, u tom istom domu kulture smešten je „jedan od najvažnijih infomativnih izvora“ za ovdašnje Srbe, Radio KIM (Kosovsko Informativni Medij, ne Kosovo i Metohija kako mnogi misle). Od nedavno se tu nalazi i istoimena televizijska stanica ali uredništvo nije smatralo za shodno i potrebno da o tome izvesti narod. bez obzira čak i na činjenicu da za sve godine korišćenja prostorija Radio KIM nikada nije platio nikome sumu za rentiranje prostora iako je lokalni odbor meštana to zahtevao.

Da Vas podsetimo:  Beže Avganistanci, neka se pripreme kosovski Albanci

Odsustvo nadležnosti srpskih institucija nije značilo samo muku zbog nemogućnosti reagovanja na uzurpaciju od strane Šiptara već je problem bio obimniji. A ovaj medij nastavlja da se bavi „izveštavanjem“ (baš kao u pesmi Vudu Popaja).  Neke druge piče su isplativije, bezazlenije i podobnije šiptarskoj vlasti.

Nažalost, ovo je samo još jedan u lancu događaja koji neumoljivo vodi srpskoj propasti, posebno sada kad tu ima i (imenom) srba koji će stati iza ovakvih odluka i potpisati sve što se pred njih stavi.

Osim Boga i Njegove pravde, nadamo se još i u skidanje stega Zapada sa srpskog pravosuđa koje će ove, i sve druge izdajnike iz srpskih redova, procesuirati po slovu zakonu a ne „u strahu od carstva im“.

Goran Petrović

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime