ovaj ih zeza? Ministarka Irena Vujović: „Niko nije zaštićen“- Koja u policiji „Ojačavali smo most“!?

0
1009
Dobroobavešteni izvori ucentar tvrde da je Goran Kojović- Koja, kontraverzni biznismen kao odgovorno lice koje održava vodotokove sinoć u kragujevačkoj policiji izjavio da je „njihov kamion ojačavao most i da je zbog toga materijal isipan u Lepenicu“! Nepoznato je da li za to što tvrdi Kojović preduzeće imalo projekat i građevinsku dozvolu koja je neophodna za „ojačavanje mosta“

Bes građana!

Kojović u visokom društvu…

Snimak je izazvao bes građana, a mnogi su komentarisali da je ovaj čin „za zatvor“. Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i Biljana Stošić, načelnica Šumadijskog okruga, sa predstavnicima nadležnih inspekcija, ali i ljudima iz Policijske urpave Kragujevac obišao je mesto događaja. Podnete su i prijave protiv odgovornih.Kojović je izjavu dao posle nezapamćenog skandala kada se na društvenim mrežama pojavio snimak  kamiona koji,prema tvrdnjama očevidaca -odlaže otpad u reku.

Ministarka: „Primer bahatosti- nema zaštićenih“!

Irena Vujović: „Primer bahatosti“

Povodom ekološkog zločina na reci Lepenici, prenosi alo.rs reagovala je i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i poručila da u ovakvim slučajevima nema povlašćenih, niti zaštićenih.

– Prošlo je vreme kada su ovakvi postupci bili tolerisani ili su prolazili nekažnjeno. Današnji primer bahatosti i neodgovornig odnosa prema životnoj sredini i našim rekama zaslužuje najstrožu kaznu, koja treba da posluži kao primer svima koji ubuduće pomisle da otpadni materijal odlože u reku – istakla je Vujović.

snimak „ojačavanja mosta“…

Ministarka je navela da očekuje da odgovorna lica budu najstrožije kažnjena i dodala da je za adekvatno reagovanje u ovakvim situacijama izuzetno važna koordinacija svih nadležnih institucija, što se, kako je navela, u slučaju Lepenice pokazalo kao ključno.

Svi Kojini skandali!

Karijeru Kojovića obeležilo je niz skandala. Bio je optužen za silovanje maloletnica, ali pravosnažno oslobođen uglavnom zbog promene iskaza oštećenih. Dok je bio suvlasnik ovdašnje televizije K9 ondašnja štampa je prenela – da je Kojović prekinuo program i izvadio polni organ na zaposlene.

Da Vas podsetimo:  Potraga za radioaktivnim zrnom ili kako je sve krenulo naopako

-Ovaj biznismen, poznatiji kao Koja, piše BLIC u tekstu „BURAZERSKI ANGAŽMAN“ od aprila 2017.godine, pre dolaska SNS na vlast bio je u pritvoru zbog sumnje da je učestvovao u podvođenju maloletnica. Prema dostupnim informacijama i ranijim navodima medija, Kojović je 2008. godine bio jedan od aktera seks-skandala sa maloletnicama, odnosno s učenicama jedne kragujevačke škole. Osumnjičen je dva puta za krivično delo – silovanje. Posle prijave jedne od maloletnica zbog iživljavanja, kako je objavljeno, biznismen Koja je pokušao navodno da povećom sumom novca sve zataška.

– Reč je o maloletnim učenicama koje je raznim obećanjima Goranu Kojoviću, ali i drugim imućnijim ljudima u Kragujevcu podvodila Ana M. – navodi su iz tadašnje istrage, a prenosi Blic.

Ponosni na donatora…

O drugom incindentu Blic u tekstu o povezanosti Kojovića u istom tekstu piše „da je  2001. godine imao izražen nastup, i to pred kamerama. Prema dostupnim informacijama, piše dalje Blic „on je kao suvlasnik kragujevačke televizije „Kanal 9″ prekinuo večernji program te medijske kuće. Prema rečima Svetislava Obradovića, takođe suvlasnika, Kojović je ispred gostiju i zaposlenih skinuo veš i pokazivao polni organ“.

-Donator Dragice Nikolić tada je naredio zaposlenima da prekinu program, a potom ih sve isterao iz prostorija televizije. Po prekidu programa nije ostao dužan ni gostima televizije, pa je i njih isterao napolje. Goran Kojović u vreme ove „životne epizode“ bio je vlasnik preduzeća „Jezero“, koje se nalazilo na spisku za plaćanje poreza na ekstraprofit- piše Blic.

Era glavni igrač- Dašić nemoćan!
hobotnica: Tomislav Nikolić, Goran Kojović, Radomir Nikolić, Nikola dašić, Radomir Erić, Vladmir Maksimović, Andreja Ilić, Snežana Ćirković i Nenad Petković

Žargonski rečeno „glavni igrač“ u gradskoj vlasti u Kragujevcu Gorana Kojovića- Koje jeste Radomir Erić, gradski ministar za privredu. On spada u lobi funkcionera oko Radomira Nikolića, bivšeg gradonačelnika i sina Tomislava Nikolića bivšeg predsednika Republike. Novopostavljeni gradonačelnik Nikola Dašić, kum Radomira Nikolića nije uspeo da se suprotstavi ovom moćnom klanu- štaviše postavio je kumovog pašenoga na veoma moćno direktorsko mesto. Pomenutom klanu pripadaju i Vladimir Maksimović, gradski ministar za komunalije i direktor ekonomije u „Energetici“, Andreja ilić, novopostavljeni direktor JP „Energetika Kragujevac“, (desna ruka Radomira Nikolića za komunalnu delatnost), Snežana Ćirković, direktor Javno stambenog preduzeća (svastika Radomira Nikolića), Nenad Petković novopostavljeni izvršni direktor JKP „Šumadija“ (pašenog Radomira Nikolića)…

Da Vas podsetimo:  HRVATSKI KLEROFAŠIZAM — Blajburški igrokaz

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime