Pili 500 ml vode pre svakog obroka: Pogodite šta se dogodilo nakon eksperimenta!

0
952

Ovo stvarno nije nikakvo odricanje, trošak ili bilo šta drugo za šta biste mogli da pronađete opravdanje i ne izborite se sa viškom kilograma

zena-dnevne

Kako letnje vrućine polako jenjavaju, tako se i briga o vitkoj liniji i dobrom izgledu kod većina žena postepeno smanjuje.

Ali, kako ne biste pred iduće leto ponovo imali isti problem i na brzaka želeli da skinete višak kilograma kako biste u bikiniju izgledali zanosno, treba da uradite jednu jedinu stvar!

Bez dijete, stresa i odricanja od omiljene hrane, samo jedna mala navika čuvaće vaše telo u top formi i držati ga podalje od suvišnih kilograma. Reč je o ispijanju 500 ml vode pre svakog obroka.

Naime, istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Birmingemu pokazalo je da, osim pravilne ishrane i redovnog vežbanja, mršavljenu značajno doprinosi i čaša od pola litre vode svakog dana pre jela.

Studija je obuhvatila 84 gojazne i osobe sklone gojenju. Tokom 12 nedelja eksperimenta, njih 41 je konzumiraloveće količine vode pre jela, a njih 43 je trebalo da zamisle da im je želudac već pun, pre nego što počnu sa obrokom.

Stručnjaci su došli do sjajnih rezultata – oni koji su pili vodu pre sva 3 obroka, u proseku su izgubili oko 4,3 kilograma!

Sa druge strane, oni koji su zamišljali da im je želudac pun, izgubili su prosečno oko 0,8 kilograma.

„Lepota ovog saznanja je upravo u jednostavnosti. Ako pijete vodu pre obroka, izgubićete višak kilograma.
Kada usvojite ovu naviku, a naročito ako uz to i vežbate i pazite šta jedete, imaćete savršenu liniju„, objašnjavaHelen Pareti, profesorika sa Univerziteta u Birmingemu.

Ovo stvarno nije nikakvo odricanje, trošak ili bilo šta drugo za šta biste mogli da pronađete opravdanje i ne izborite se sa viškom kilograma. Počnite, probajte bar nekoliko dana i videćete da će biti rezultata, a uz to ćete se i bolje osećati!

Da Vas podsetimo:  AFORIZMI-ISTINA KOD NAS

Napomena: Tokom istraživanja, testirane osobe pile su isključivo vodu sa česme, a flaširana i mineralna voda su bile zabranjene.

(Stil)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime