Pismo u Zagreb

2
1556

Gospođo KITArović,

Na mrtvoga vuka i zec diže prvi deo vašeg drugog prezimena, gospođo KITArović. Tako i Vi kao NATO konkubina ovih dana ispaljujete verbalne projektile po Srbima i Srbiji. Dizao se prvi deo Vašeg drugog prezimena u poglavnikovo doba koje i danas prizivate. Znamo kako je slavno završila ta epoha hrvatske povijesti. Vaš mentalitet psa na lancu bez obzira na fiktivni suverenitet samo još više pojačava podaničko osećanje inferiornosti većeg dela hrvatskog puka. Da je to kolektivni usud dokaz ste upravo Vi, gospođo KITArović i ne sumnjam da bi Vam i crna uniforma dobro stajala.

Zaboravili ste, bez obzira što bežite sa Balkana, ali tu ste se ušančili, da se ovde vekovima igraju produžetci i da ništa još nije konačno. To što vas kroatofili iz Beogradskog kruga dvojke, zbog vikendica na vašem primorju i sitnih apanaža, informišu da je Srbija rašrafljena to je takođe u domenu prvog dela vašeg drugog prezimena.

“Došlo Vam je bilo da uzmete pušku”, kažete.
Vi puškomitraljez odano držite visoko podirnut poput “neuništivog” Ramba, streljajući i pomisao mirnog života za ono malo Srba na izdisaju u lijepoj Vašoj.

Vaš je omiljeni hit “Jasenovac i Gradiška stara”, uz koji đuskate slušajući urlikanje Tompsona “Za dom spremni”, poklič pod kojim je u NDH-a stradalo milion Srba, naroda koji vam je stvorio državne temelje 1918. godine i od vekovnih slugu načinio slobodnu naciju. I umesto da vas globi i osudi za zločine vaših regimenti i Vražjih divizija nad srpskim civilima on vas je bratski priglio darujući vam dostojanstvo, zemlju i slobodu.

Da su se Srbi kao pobednici bavili sobom, Hrvati bi dobili prvi deo Vašeg drugog prezimena, a ne teritoriju koju danas zaposedaju progoneći vekovne graničare. Dva puta su Srbi spašavali Istru i Dalmaciju. A danas bi Dalmati hteli Srbe klati i u more potapati. Zašto gospođo KITArović? Zato što Vam je kolektivna savest potopljena masovnom histerijom začinjenom koleričnim napadima
frustracija kakve imaju samo otpadnici od Boga i civilizacija. Vaši fratri i dalje propovedaju pogrome i progone.

Da Vas podsetimo:  Vučićevi napadi na Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića

Superiornost i milosrđe na našim prostorima postaju opsesija čoporima malih individua bez pedegrea i povijesti. Istorija nas uči da su najponiznije sluge postajale najbrutalniji gospodari. Oni su krvlju kopali šančeve između sebe i onog što su do juče bili. Tako je i sa Vama i Vašim oslepelim podanicima u crnim košuljama čiji su se očevi i đedovi križmali bratskom krvlju okrećući leđa istoku a osramoćeno lice zapadu.

Gospođo zvučnog prezimena, još impozantnijeg imena, nastran je Vaš nagon da gonite nemoćne i iznemogle, da podržavate siledžije i kabadahije i njihovo pijano i bolesno iživljavanje nad ono malo repova jednog vrlog i časnog naroda čiji je greh bio suprotstavljanje starim simbolima mraka i novog zlosluta. Srbi u Krajini su stradali od obeležja kojima se Vi danas dičite. Oluju su osmislili američki generali uz prećutnu saglasnost rukovodstva SRJ i Srbije. Da je kojim slučajem
Vojska Jugoslavije, a morala je da interveniše, zaštitila srpski narod, vaša bi se oluja pretvorila u mećavu čije bi posledice po vas bile tragične. Zato slavite Miloševića i srpske komuniste koji su čuvali i danas bdiju nad Brozovim tekovinama. Da su pustili nesrećnog Martića da vam Lunama i Ognjevima “pozdravi” Zagreb i pola Hrvatske sa Petrove Gore dobili bi državu od prva četiri slova Vašeg drugog prezimena, gospođo KITArović. Ovako, zahvaljujući slepilu dvojice srpskih vladara, kralju Aleksandru i Slobodanu Miloševiću, Vi danas Srbima mašete prvim delom svoga drugog prezimena.

Osim onog pokolja protestanata u severnoj Nemačkoj gde i danas stoji natpis “Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata”, Jasenovca i ovog pogroma ostavljenog i izdatog naroda, šta ste u istoriji zabeležili? Koji su to vaši civilizacijski bregovi i pobede? Sve vaše tekovine su zločinačke i genocidne.

Srebrenica, kojom mašete u pokušaju da uspostavite neku ravnotežu, jeste zločin ili izolovani incident, spakovan od vaših saveznika da se medijski pokrije vaš zločinački poduhvat i najveće etničko čišćenje u Evropi nakon Drugog svetskog rata i Adolfa Hitlera, čijim tekovinama se ogrćete. Vi ste narod bez povijesti, gospođo Kitarević. Da vam nije bilo pokatoličenih i pohrvaćenih Srba od države bi vam ostao samo prvi deo Vašeg drugog prezimena.

Da Vas podsetimo:  Brine li parlamentarce zdravlje građana?

Na kraju Vaše poruke su još jedan dokaz da je duh nacizma i ustaštva i te kako prisutan u lijepoj vašoj. Budite i dalje za dom spremni, ali zapamtite da svaka toljaga ima dva kraja. I ne veličajte pobede koje nemate. Podignite glavu sa dekoltea i zapitajte se što Vam zemlja ostaje pusta? Srbe ste proterali a autohtoni Hrvati beže iz “lijepe vaše” glavom bez obzira pošto im je pun prvi deo Vašeg drugog prezimena Vas i Vaših profesionalnih i konvertizovanih domoljuba.

Mišo Vujović
Izvor: in4s.net

2 KOMENTARA

 1. Njima vise ni Bog ne moze pomoci. U svoj mrznji i svojim zlocinima dotakli su dno dna, i da im sad Bog posalje sina svojega da ih probudi i osvesti, oni ba ga bez imalo srama razapeli.
  Lako je umnom coveku nesto reci i ocekivati da on to shvati, ustase nisu ljudi, sem lika i podobe nemaju vise niceg ljudskog u sebi. Neki jaci i veci gospodari sveta od njih su napravili isto sto od radikalnih islamista (alkaide, mudzahedina), krvolocne ubice.
  Vecina hrvata koji su ucestvovali u medjunacionalnom ratu 1991-1995, nisu nikad vise zaziveli normalno, preko 5000 njih izvrsilo je suicid, oni su postali poput krvolocnih gladnih sakala.
  Kad pada mrak nesmeju da zatvore oci, osecaju miris krvi i strasnu zelju za svezim mesom, gledaju da se izvuku iz kuce da nebi u tom napadu krvolocnosti ubili decu i bliznje. Isti problem imaju i drugi koji su kao strani placenici ratovali za Hrvatsku drzavu.
  Hrvati su u svojoj mrznji prema srbima izgubili ono sto coveka cini covekom, dusu, zato su paranoici, sizofrenicari, cim cuju rec SRBIN, srpsko pomraci im se um.
  Sto je najzalosnije, dve trecine njih imaju srpske korene, u svojoj mrznji oni ne vide ni sunce ni mesec, misle da i mi njih mrzimo jer nisu sposobni da shvate da to sto oni danas imaju i osecaju nije zdravo da ce ih to istrebiti.
  Svaka mrznja i svako zlo uvek zavrsi na svom pocetku, tamo odakle je krenulo. Daj Boze da gresim i da ce bar dobar deo njih shvatiti da ih to vodi u izumiranje, da ce bar da zastanu da se opmenu svevisnjeg da se izvuku iz bezdana mrzosti.

 2. Krajnji cilj razbijanja SFRJ bio je uništiti Srpsku Drzavu i Narod !!! Glavni projektanti ideje bili su Amerikanci- Nemci i Vatikan . Hrvati i muslomani su bili orudje !
  I dok je plamtio rat u BiH i djelu Hrvatske gdje su zivjeli Srbi u ostatku drzave bio je prividan mir!!! Isčekivao se i najmanji povod da se izvrši agresija na SRBIJU i to od Amerike i NATO !!!
  Bestidno , bezobrazno, podmuklo
  i krajnje neistinoto je tvrditi, da je Milošević bio saglasam sa “ olujom“ ! !! On je svim svojim mogućnosta nastojao matjerati ili namoliti Kraiške Srbe da potpišu Z4 i izbjegnu pogrom!!! Poslije toliko godina i svega što sa sigurnošcu znamo, cinočno je pisati ovakve neistine!!! Povod za unaprijed planiramo bombardovanje SRJ bilo je selo Račak- KiM 1999 ! Da je bombardovanje bilo 1995, danas od Srbije ni S nebi ostalo!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime