Predizborno šibicarenje

2
1211
Foto: printscreen

Koliko god se gospodar srbistanski Vučić i njegova nazadna bratija pravili da ih najavljeni bojkot predstojećih izbora dotiče koliko i topljenje snega na Kilimandžaru, biće da ih, kako se bliže izbori, bojkot sve više žulja. Stoga je potpuno je razumljivo i očekivano da je, u nastojanju da motiviše vaskoliko nazadnjačko članstvo, gospodar spreman da u izbornoj šahovskoj partiji žrtvuje mnoštvo konja.

A boga mi i po neku kraljicu.

Kako inače tumačiti priznanje, ovih dana uhapšenog direktora Železnica, a kako prenosi Dezinformer, da je pare koje je dobijao kao mito delio sa ministarkom Zoranom Mihajlović. Drugim rečima, budući da je Dezinformer taj koji prenosi ono što veliki vođa misli ali nije rad da javno izgovori, biće da je ministarki Mihajlović istekao rok trajanja. A ko će, iz higijensko sanitarnih razloga biti uklonjen, da bi se vaskoliko nazadno članstvo ubedilo kako je najzad počeo obračun sa mangupima u njihovim redovima saznaće se vrlo brzo.

Na drugoj strani u nastojanju da na birališta izvuče što veći broj Srbistanaca kako bi pred Evropom demonstrirao parlamentarnu raznolikost, Vučić i njegovi su se setili raznoraznih Šapića, Stamatovića, Čanaka i čančića, Vacića… pa čak i izraubovanog Ilić magistra Velimira i posmrtnih ostataka Nove Srbije. Međutim, budući da je ova “ljuta opozicija” daleko od cenzusa koliko Srbistan od norveškog standarda, valjalo je nešto učiniti. Sniziti cenzus na tri odsto, osloboditi sirotu “opoziciju”, takse za prikupljene potpise i broj potpisa potrebnih za republičku listu redukovati na 3.000, a lokalne na 500 a sve da bi na izborima učestvovalo što više lista.

Da predizborno šibicarenje može obezbediti “opozicine” fikuse u skupštinskim salama verovatno smatra i uvaženi čačkonačelnik MrMi koji je ovih dana najavio da će Čačane usrećiti još jednim mandatom. Svesni su MrMi i nazadna čačanska bratija da će nova izborna pravila privući, kao što produkt metabolizma privlači muve, raznorazne likove i likuše rade da se na bilo koji način ogrebu o nazadnu družinu. U takvoj situaciji razumljivo je MrMijevo samozadovoljno hvalisanje nemerljivim rezultatima koje su u protekle četiri godine zabeležili on i njegov “stručni” tim, koji su Čačak vozdigli do nivoa metropole u kojoj sve cveta i besprekorno fercera.

Da Vas podsetimo:  PANDORA I NATALITET

Samo, ne bi bilo zgorega da MrMi malo protegne noge i prošeta se do kolonije Ratka Mitrovića, stotinak i kusur metara od svog doma, u čijem dvorištu postoji jedna tabla na kojoj piše:

-Puni sebe su prazni ljudi!

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

2 KOMENTARA

  1. Izbore i za naredne četiri godine BIA skrojiti kao i za svake „izbore“ tako da SNS bude apsolutni pobednik izbora, glasovima mrtvih u biračkim spiskovima kojih je preko 1.800.000,pokradenim tj.falsifikovanim glasovima dijaspore koja je brojna ali malo izlazi po konzulatima,jer radi od 0-24h da glasa protiv režima diktatora i uništitelja Srbije za vekove.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime