Premijer čita komentare po internet portalima

0
1052

Premijer Srbije priznao je da je opsednut medijima i komentarima čitalaca pojedinih internet portala. Imajući u vidu to da se Vučić svakoga dana hvali kako radi 25 sati dnevno, pitamo se kako Vučić pronalazi vremena da čita komentare po internet portalima?

vucic mediji

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, priznao je u emisiji “Stav Srbije” na TV “Prva” da redovno čita komentare čitalaca na pojedinim internet portalima.

Govoreći o političkim prilikama u zemlji, Vučić je kritikovao predsednika DS Bojana Pajtića.

– Kad Bojan Pajtić ne znajući da se radi o njegovom zakonu o radu, kaže Vlada mora da stavi zakon van snage i da ja naravno podnesem ostavku. I svi su pokušali da to prikriju. Kada govorite o rečima mislim da ne postoji nijedna koja protiv mene i članova Vlade nije izgovorena. Evo pogledajte samo komentare koje prolaze pored moderatora na sajtovima B92 i “Blic”.

Inače, to su dva portala po kojima haraju SNS botovi!

Ponižavajuće je za jednog premijera da komentariše komentare čitalaca na internet portalima! Ako to već radi, nije morao sebe da bruka do te mere da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom prizna da mu je stalo do mišljenja čitalaca sa internet portala.

Pitamo se samo odakle mu vremena da prelistava nekoliko stotina komentare, uzimajući u obzir to da radi 25 sati dnevno?

Aleksandar Vučić je bolesno opsednut medijima.

teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime