Provalili smo kome Vučić maše

0
2050

Društvenim mrežama već danima kruži snimak zbog kojeg su se mnogi zabrinuli za zdravlje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pod naslovom „Vučić maše fanovima“ snimak prikazuje predsednika koji na momenat prekida intervju da bi mahnuo fanovima. I ne bi tu bilo ničeg zabrinjavajućeg da se kamera nije okrenula kako bi snimila te zadivljene fanove i razotkrila da – pod balkonom nema nikog, a slučajni prolaznici uopšte nisu registrovali da im sam predsednik maše…

Zato su neki zlonamernici bili skloni da pomisle da Vučić zapravo „maše u prazno“ iz nekih svojih čudnih motiva, ali… Odakle vam ta ideja? Zar nećete pre posumnjati u sopstvene moći opažanja nego u predsednikove?

Ako samo malo razmislite, shvatićete da ima mnogo onih kojima je predsednik mogao da mahne s osmehom na licu.

 Fanovi iz senke

Nije da ikome treba da se pravda zbog mahanja, ali Vučić je i sam novinaru lepo rekao kome maše.

– Pa, ljudima što mašu. Neki mašu, neki neće da mašu, šta ćete – objasnio je Vučić.

Problem je što ste vi odmah videli samo „ove što neće da mašu“. A možda su ti što mašu samo malo manje upadljivi, možda su projurili u kolima, možda su ih zaklonile krošnje drveća koje je nekim čudom opstalo u centru grada… U tom slučaju, možemo da pretpostavimo koja je ulica sledeća na redu za seču drveća.

Čovek iz helikoptera

Primetite da kamera nije snimila nebo, a možda je baš bio na vidiku neki helikopter i u njemu čovek koji posle prošlog incidenta s helikopterom sad samo prati instrukcije predsednika. I maše da mu da do znanja da je sve ok, da zna gde ide i šta radi.

Da Vas podsetimo:  SPC izabrala novog patrijarha bliskog vlastima

Vučićev najveći neprijatelj

Sećate se kad je Zoran Kesić ugostio najvećeg neprijatelja Aleksandra Vučića – on se pojavljuje ničim izazvan, provocira, svađa se, preti, vređa, napada… A nije isključeno ni da je lažno mahanje jedan od njegovih načina da ugrozi reputaciju predsednika Srbije.

Zamišljeni prijatelji

Možda ima opasnog Zamišljenog neprijatelja, ali zar nije logično da ima mnogo, mnogo više Zamišljenih prijatelja? Ne morate da ih vidite kako mu mašu, shvatićete da su tu kad dođe vreme izbora.

Ana Kalaba
Izvor: Noizz.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime