Putin i Lukašenko su državnici, sve ostalo su pilićari i šićardžije!

0
236

Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko su državnici, svi ostalo su političarčići, politikanti, pilićari i šićardžije!

Lukasenko / Foto: Okras / CC BY-SA

Da budem jasniji, državnik je onaj koji ne vlada već služi svojemu narodu i državi u ime Božijih i ljudskih zakona.

Je li Vladimir Putin prekršio šta od njih priznajući Novorusiju, odnosno, Donjecku i Lugansku narodnu republiku? Dabome da nije!

Kao državnik je stao u zaštitu ruskog naroda koji je jedini žrtva takozvane „ukrajinske krize“, jer jedina istinska kriza u Ukrajini je ona identitetska- Ukrajinci (ne svi, naravno, ali dobar deo) su fašisti do same srži i to ne kriju, naprotiv, ponose se tekovinama Stepana Bandere, krvinka, kroloka i fašističke zveri!

Na njegovim đavoljim rukama je nevine ruske krvi koliko i na rukama njegovih nacističkih gazda (tako je, stoka ima gazdu, čovek ne), a te iste ruke Ukrajinci danas ponosno šire nadajući se da će njima nanovo teći Ruska krva, ali…

To „ali“ je Vladimir Putin, DRŽAVNIK, čovek koji je prekršio sva „međunarodna prava“ ali ni jedno Božije i ljudsko!

Međunarodno pravo, iliti, prava su ništa drugo do tapija moćnih, oholih, zlih, odvratnih…na živote i države onih koji veruju u Gospoda i zavet da na svojem nikad neće biti ni tuđini, niti roblje!

Rečju, prekršiti „međunarodno pravo“ znači boriti se za pravo čoveka da bude čovek, ništa više i ništa manje!

S toga, Putin nije okupirao delove Ukrajine već je oslobodio.

Dobro koje je učinio Ruskom narodu učinio je i ukrajinskom, jer ako se sada ne otresu lanaca fašizma u koje su se sami spleli- osuđeni su na nestajanje.

Ne od Rusije, neće im ona ništa, sami će sagoreti u ognju mržnje koji sopstvenim potomstvom nalažu…

Da Vas podsetimo:  Ukras pravoslavne Đakovice

Uzgred, ovdašnja gospodo narikačka, obrišite te ogavne suze za sirotom Ukrajinom, ako vam je do žalosti otiđite do presvetog Kosova i Metohija, iza kalemova žica, u one prkosne i svete srpske enklave pa zaridajte tamo, ako je išta duše u vama ostalo?!

Ako vam je do majke u nemiru i bolu, deteta u patnji i ponosu, đeda u suzama za nestalim sinom i vinogradom u koji ne sme da zagazi- hodočastite do Velike Hoče, Orahovca, Zočišta, Đakovice, Peći, Suvog Dola, Dečana, Istoka, Goraždevca…da vidite šta je život od života

veći i šta je zora koja ne zna ima li joj mraka..?

Otićite na jutrenje u Gorioč, Devič, Budisavce, Zočište, Arhagele, Ljevišku, Dečane, Gračanicu…svedočite gde su bratstva i sestrinstva voštanice što dogorevaju za nas, za vas, za vaša komotna jutra uz kapućina i kroasane…

Ne pominju sebe u molitvama, vaša imena govore u tišine, vama se raduju, vaše grehe ispovedaju, vašim se nemirom pričešćuju, za vas čuvaju šaku svete zemlje da imate gde kad jednom od sebe u sramoti uteknete.

Otiđite, poslušajte detinje želje pa zavrištite da se nebo popara kad vam anđelica kaže da ima svega ali bi volela još samo koji metar slobode. Samo malo dalje da zađe, da vidi šta je iza onih hrastova do kojih nikada nije otišla.

Pitajte dete zašto po čitav dan premeće šaku po šaku zemlje pod šljivu kraj crkve?

Ocu kojeg su zveri odvele čini grob, da ima gde da ga pozna, da ima gde da je pozna…

Tamo mi nađite „međunarodnog prava“, pa nek ga je samo crno pod noktima, i prvi ću kamenom na Putina, a do tad…

Do tada tišina, ale i vrane, tišina da vas ne čujem, tišina da mi jezik ne poganite i vidike ne prljate, đavolji šegrti!

Da Vas podsetimo:  Do sada neviđena drskost Zapada! Pa što ne rekoste ranije da Srbi moraju da predaju Kosovo do 2024.

Vama je Srbija na karti pića i u kovertama, meni je- SVE!

Zato sam danas srećan i ponosan jer živim u doba DRŽAVNIKA!

Političar se bori vlast, a državnik da ne bude vlasti do Božije, a vlast Božija je vlast slobodnoga čoveka!

Živela Srbija, živela Crna Gora, živela Republika Srpska, živela Republika Srpska Krajina, živela Belorusija, živela Rusija, živela NOVORUSIJA- doveka!!!

autor:Mihailo Medenica

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime