Raskrinkana još jedna Vučićeva izmišljena afera vredna 4,5 miliona evra

0
817

nedavimo-beogradInicijativa “Ne da(vi)mo Beograd” poslala je premijeru Srbije Aleksandru Vučiću izveštaj sa svim uplatama i tako odgovorila na njegovu izjavu da proteste te inicijative finansiraju strane sile i domaći tajkuni, objavljeno je na Fejsbuk stranici Inicijative.

Inicijativa je obavestila Vučića da je prikupljeno 918.352 dinara donacija, da je od toga na račun iz Srbije uplaćeno 54 odsto, iz inostranstva 17 odsto, a na PejPal 22 odsto novca. Prihod od zbirke “Čiji grad?” čini sedam odsto od ukupnih donacija kojih je bilo 382.

U pismu premijeru Srbije je navedeno i da su uplate na račun Inicijative stigle s teritorije 25 opština Srbije, od kojih je 12 iz Beograda, a da je najčešći iznos uplate 1.000 dinara.

– Za razliku od premijera, koji radi za usku grupu svojih bliskih prijatelja, ortaka, kumova i braćala, zajednički interes gradjana nam je na prvom mestu i verujemo da gradjani mogu sami da se izbore za svoje gradove u kojima na vlasti neće biti kriminalci i poslušnici jednog čoveka, piše u pismu.

Od kada smo počeli sa protestima oslanjali smo se na vašu podršku. Svih šest protesta i brojne druge akcije bile su moguće samo zbog toga što ste odlučili da ih pomognete donacijama. Do 5.10. je sakupljeno 918.352 dinara. Hvala vam od !

Ako je jedna od ovih 382 uplate bila vaša – pronađite se! Mi se posebno zahvaljujemo J.T. koja je uplatila 2.044 dinara, jednoj učenici prvog razreda OŠ Vuk Karadžić, i A.V. koji je izgleda shvatio da od kompletnih idiota nema ništa.

Podsetimo, Vučić je više puta rekao da su zapadni centru moći u Inicijativu ubrizgali 4,5 milion evra. On je njihovo proestovanje zbog rušenja u Savamali opisao kao pokušaj njegovog rušenja.

Da Vas podsetimo:  Šapić bes iskalio na vaterpolistima: Krijete se u kampanji, a zovete me za tetke i strine

Beta / Telepompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime