Saradnik Zvonka Veselinovića osumnjičen u slučaju ubistva Ivanovića

0
66

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je policija uhapsila M.M, koji se sumnjiči da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koja se povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića. Prema saznanjima Nova.rs, reč je Milanu Mihajloviću, koji je blizak kosovskom kontroverznom biznismenu Zvonku Veselinoviću.

Wikipedia

Njegov advokat Miodrag Brkljač kaže za Nova.rs da je tačno da je Milan Mihajlović uhapšen i da se nalazi u pritvorskoj jedinici.

„Ne znam ništa više od detalja, s obzirom pre sat i sat i po iz porodice bile da me angažuju da ga branim. Ono što znam je jedino tekst koji sam pročitao u medijima da ga je Specijalno tužilaštvo uhapsilo pod sumnjom da je član nekakve kriminalne grupe koja je navodno učestvovalo između ostalog i u ubistvu Olivera Ivanovića“, navodi Brkljač.

On kaže da, s obzirom na to da je uhapšen sinoć oko 22.30, trebalo bi u petak u toku dana da se održi ročište u Specijalnom sudu u Prištini na kome treba da se odluči da li će on ostati i dalje u sudskom pritvoru ili će biti pušten na slobodu.

„S obzirom na razvoj situacije, na težinu optužbe i na sve što se događa, najverovatnije da će sutra njemu biti određen sudski pritvor“, dodaje Brkljač.

On se i ranije pominjao kao jedan od osumnjičenih u ovom slučaju, ali se nije našao u optužnici koja je podignuta .

Milan Mihailović se nalazi na spisku osoba protiv kojih su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije. U obrazloženju je navedeno da je Mihailović jedan od devet saradnika Zvonka Veselinovića koji su radili za njega ili u njegovo ime.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime