SINOS: Podrška skupu „Predsedniče Vlade, održite obećanje“

0
823

Vucic-i-Gasic Izvor: TANJUG/Marko ĐokovićSindikat novinara Srbije se pridružuje inicijativi o održavanju protestnog skupa „Novinari ne kleče/Predsedniče Vlade održite obećanje“ i poziva svoje članove da se okupe u ponedeljak 21. decembar 2015. godine, u 19 sati, ispred Vlade Srbije, saopšteno je danas iz tog sindikata.

SINOS podržava zahtev da premijer Aleksandar Vučić odmah podnese Skupštini Srbije predlog za razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića zbog primitivnog i uvredljivog komentara upućenog novinarki Zlatiji Labović. Nema nikakvog opravdanja, sagalasan je i SINOS, za odlaganje smene ministra odbrane i eventualnog pokušaja da se Gašićev postupak opravda i relativizuje, a njegova smena odloži ili sasvim skine sa dnevnog reda.

SINOS se pridružuje pozivu NUNS-a upucenom svim kolegama koji žive i rade izvan Beograda i Novog Sada da istog dana u isto vreme održe ispred najvažnijih institucija vlasti u svojim gradovima protestne skupove sa istim zahtevom”, navodi se u saopštenju SINOS-a.

NUNS

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime