Šiptari Vučića smatraju političkom krpom

1
1000

Dajući dozvolu od samo tri sata za borovak na Kosovu i Metohiji predsedniku Vlade Srbije Priština pokazuje da Aleksandra Vučića tretira kao političku krpu.

otadzbinaUz to selekcioniše ko tačno može, a ko ne, da uđe na teritoriju južne srpske pokrajine tako da je stepen ponižavanja aktuelnih predstavnika Vlade Srbije potpun.

Pre manje od mesec dana u nastupu iskrenosti srpski premijer je izjavio „da smo im sve dali što su tražili“ ali nismo im mi dali nego on. Od prvog maja 2017. godine građani južne srpske pokrajine i ostatka Srbije razgovaraće kao u romingu koristeći obavezan pozivni broj +383. To je učinak i delo Aleksandra Vučića. Brzih dana će Pančićevim vrhom patrolirati vojska Kosova i za taj „luksuz“ Srbi treba da zahvale Aleksandru Vučiću. Kada u dogledno vreme u Beogradu budu igrale reprezentacije samoproglašene republike Kosovo i Srbije opet je to zaostavština Aleksandra Vučića.

Srbi na Kosovu i Metohji mogu da shvate da je srpska vojska i policija morala da napusti južnu srpsku pokrajinu zbog pravih tepiha bombi kojima je obasipana Srbija od strane NATO pakta ali ne mogu da razumeju zašto je u miru, bez ikakvog pritiska, Aleksandar Vučić dao na poklon separatističkoj tvorevini iz Prištine sve ingerencije jedne nezavisne države.

Prateći ove predsedničke izbore narod polako uviđa zašto Beograd popušta Prištini. Skoro svi predsednički kandidati govore da Srbijom upravlja mafijaško-kriminalni klan braće Vučić pljačkajući sopstvenu državu. Jedan od predsedničih kandidata, Nenad Čanak, kaže da su braća Vučić za ovaj period vladanja Srbijom pokrali pet milijardi evra. Premijer to nije demantovao a Evropska unija zatvara oči nad tim jer ovaj klan ne potkrada EU nego Srbiju. Briselu je dovoljno da vlast u Beogradu čini ustupke tako da od Kosova i Metohije pravi još jednu albansku državu na Balkanu. Princip je sledeći: Priština zatraži – Brisel naredi – a Aleksandar Vučić zahtev ispuni. Imajući to u vidu ne čudi što se Priština prema premijeru Srbije odnosi sa nepoštovanjem jer zna da je on prodao veru za večeru.

Da Vas podsetimo:  Niste videli Vaskršnje jaje ako ga nije oslikala Orahovčanka

PS

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podržava zahtev velike većine predsedničkih kandidata da se izbori na Kosovu i Metohiji održe u skladu sa Ustavom Republike Srbije, odnosno da se ispoštuje odluka Ustavnog suda Srbije o glasanju na Kosovu i Metohiji. RIK, odnoso Aleksandar Vučić, želi da se izborna procedura na Kosovu i Metohiji odvija tako da se Kosovo tretira kao posebna država, ugasi suverenitet Srbije na Kosovu i Metohiji dok Srbi iz južne srpske pokrajine u sopstvenoj državi glasaju kao dijaspora. Srbi sa Kosova i Metohije neće da budu dijaspora i bolje da ne glasaju nego da glasaju kao strani državljani u sopstvenoj državi.

Kosovska Mitrovica

Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“

www.kmnovine.com

1 KOMENTAR

  1. Не сматрају они њега крпом, па он им је главни костар у филму „Fuck Serbia“, познате западне продуцентске куће. Он игра своју улогу, као и Приштина своју, а сврха је да се народу кашикицу по кашикицу утуви да Космет није више део Србије. Оно што би за премијера Србије било бламажа и понижење, за Муслиу – пардон, Вучића – је само још један успех у његовој звезданој каријери. Све зависи од тачке гледишта…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime