U 71. godini đuskala u prvom redu na koncertima Roštiljijade, a večeri završavala na ringišpilu

0
246

Da i u poznim godinama želja za provodom ne jenjava, pokazala je na upravo završenoj Roštiljijadi Leskovac 2021., baka Javorka Kuzmanović (70) iz Niša, koja je na koncertima estradnih zvezda đuskala i pevala rame uz rame sa onima koji mogu da joj budu unuci ili praunuci. I to nije sve. Bakina energija nije se gasila ni nakon završetka koncerata, pa je u potrazi za još zabave završavala na ringinšpilima, sve vreme đuskajući u sedećem položaju.

Novinari JuGmedie su veselu baku primetili još prve večeri Roštiljiajde kada se baka među 15000 Cecinih fanova probila u prvi red, gde se neumorno veselila od 22 pa do ponoći. Ista situacija ponovila se i na koncertima Zorice Brunclik i Ane Bekute. Simpatična je bila i mladima koji su je okruživali i pravili joj prostor za igru.

Inače, Javorka Kuzmanović je u Nišu poznatija kao baba Buba. Ona je, kako saznajemo, u Leskovac dolazila vozom, a vraćala se u svoj grad oko dva preko noći. Majka je dvoje dece i baka trima unukama. Nekada se bavila poljoprivredom, a sada šije garderobu i prodaje je na ulici u centru Niša.

„Baka je operisala kuk pre nekoliko godina, ali to je ne sprećava da ide svuda. Sama peče rakiju i održava vinograd u selu“, kaže nam njena unuka.

„I ranije je pratile sve koncerte. Bila je na Severininom koncertu, išla na Filmske susrete, na Nišvil. Sve posećuje, ona je hit“, kazala je za JuGmediu bakina rođaka i dodala da Javorka ne propušta manifestacije, kao i da je pored svih problema i muka vedrog duha i da voli da se veseli.

Da je Javorka uživala bilo je jasno svima koji su prisustvovali koncertima, s obzirom da se, i pored velike gužve, probijala do prvih redova i đuskala od samog početka do kraja nastupa popularnih pevačica.

Da Vas podsetimo:  Hoće li Srbin opet u vojnike?

U prilog tome da je baba Buba izazvala pažnju mnogih, govori i to da je ubrzo nakon našeg izveštavanja insert iz video-snimka koji smo zabeležili završio na popularnoj stranici „Neguj mo Srbski“ na Instagramu.

Saznajemo, takođe, da je i ranije bila popularna kada je snimak kako igra u autobusu osvanuo na Instagram stranici Niš noću. U Leskovcu je ipak odabrala da se zabavlja u Luna parku, pa je tako snimak kako se vozi počeo da se širi društvenim mrežama.

Ipak, mi nismo uspeli da „ulovimo“ njenu pažnju, ali smo, zahvaljujući društvenim mrežama, stigli do njenih rođaka koji su nam rekli da je ovo ništa više no čista ljubav i uživanje u zabavi.

Baka Bubi želimo dobro zdravlje, dug život i da nam se ponovo vrati naredne godine da đuskamo zajedno i nadamo se da je uspela da prenese jednu važnu poruku i pouku svima onima koji su možda zaboravili na ono dete u sebi i da nije važno koliko imaš godina nego kako se osećaš. Star si kad zaboraviš da si mlad.

Video snimak bake na ringišpilu: FB Ilić Saša

https://jugmedia.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime