U oči te gleda i laže

4
1746

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na TV “Pink” da će on biti prvi srpski premijer koji će zvanično posetiti Švedsku. Pretragom arhive ustanovili smo da je to apsolutna laž!

vučić Đinđić

Vučić je u televizijskom intervjuu na TV “Pink” izjavio da će on za nekoliko dana biti prvi srpski premijer koji će posetiti Švedsku. Međutim, pretragom arhive ustanovili smo da je pokojni premijer Zoran Đinđić bio prvi srpski premijer koji je posetio Švedsku.

Prema pisanju “B92.net”, Đinđić je krajem decembra meseca 2001. godine bio prvi premijer Srbije koji je posetio Švedsku.

– Švedska je pozitivno ocenila rezultate reformi u Srbiji, a vlada te zemlje nastaviće da pruža podršku Vladi Srbije u reformi državne administracije, izjavio je u utorak premijer Srbije Zoran Đindić posle susreta sa švedskim kolegom Joranom Personom. Đindjic se tokom jednodnevne radne posete Švedskoj sreo i s potpredsednikom Vlade Lenom Hjelm Valen, ministrom inostranih poslova Anom Lind i ministrom za trgovinu Lejfom Pagrotskim. Srpska delegacija razgovarala je i s predstavnicima vodećih švedskih kompanija ABB, “Erikson” i IKEA, koje bi, kako je najavio Đindjic, već sledeće godine mogle organizovati deo svoje proizvodnje u Srbiji, piše u izveštaju “B92.net” iz 2001. godine.

Kada se Aleksandar Vučić bude vratio iz Švedske sigurno ćemo u medijima imati priliku da pročitamo identičan izveštaj.

Sastao se sa ovim, onim, razgovarao sa tim i tim, u Srbiju će dođi ta i ta kompanija, ali na kraju ništa od toga – Eriksom i IKEA ni dan danas ne posluju u Srbiji, iako je prema tadašnjem izveštaju trebalo da uđu na srpsko tržište 2002. godine.

Identične situacija će biti i sa posetom Aleksandra Vučića – sve će biti najavljeno, ali ništa neće biti realizovano.

Da Vas podsetimo:  Rezolucija o Srebrenici – zašto sada?

Teleprompter

4 KOMENTARA

  1. Trebalo je da se pojavi,ali su ubili Đinđića.Ko stoji iza toga,pa naravno oni koji su atentatora proglasili za novog Gavrila Principa,vređajući Principa i sve Srbe,naravno ,lično mislim da komunisti nisu Srbi,jer su se uvek izjašnjavali kao neki jugosloveni.Inače ni jedan Srbin koji sebe smatra Srbinom se nije nikada odrekao vere,tako da su ovi sada novovernici kao oni u parovima i u raznim rijaliti njihovim zabavama.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime