Vakcinisana kineskom, revakcinisana „Fajzer“ vakcinom

3
501

Ako je nedavni slučaj Vranjanca Slađana Antića koji je primio Fajzerovu vakcinu, a na revakcinaciji mu je, umesto iste, data – kineska vakcina, bio za rubriku Verovali ili ne, onda je današnji  slučaj naše sugrađanke vest koja ozbiljno zabrinjava.

Snežana Ćirović iz Čačka, koja je danas došla na revakcinaciju u Dom kulture umesto da primi drugu dozu „Sinofarm“, dobila je „Fajzer“ cepivo.

– Besna sam i ogorčena, tamo je bilo neko snimanje i oni su se verovatno zbunili. Kada sam videla na papiru da nisam dobila drugu dozu kineske vakcine, pitala sam šta da radim – kaže ona za  i dodaje da su joj odgovorili da će „ispraviti papir„.

Vakcinacija 17. mart – Sinofarm

Potom su, kako kaže, usledila izvinjenja, a kada je rekla da će kontaktirati direktora Doma zdravlja na nju su skočiili i pokušali da je spreče.

– Tresem se, ogorčena sam, kontaktirala sam advokata i  konsultovaću se sa njim o preduzimanju daljih koraka. Oni su želeli to da prikriju, verovatno da ne bi izgubili radna mesta, ali slučaj mora da se prijavi Ministarstvu zdravlja – ispričala nam je ona.

Revakcinacija 7. april – Fajzer

Snežana ističe da je operisala kičmu, pije lekove jer ima srčane tegobe i ne zna kako će ova greška da se odrazi na njeno sveukupno stanje.

– Prvo sam primila kinesku, a potom „Fajzerovu“, za koju sam čula da mogu da imam deset vrsta simptoma – ogorčeno je rekla Snežana.

Izvor: Ozonpress

3 KOMENTARA

  1. https://youtu.be/injjBJszdHw 2h 8min.Da li nas truju? | Dejan Lučić, Velibor Vukašinović i Milorad Stefanović
    Gosti emisije „Bez cenzure“ bili su pisac Dejan Lučić, bivši direktor JAT-a Velibor Vukašinović i doktor medicine Milorad Stefanović. Tema emisije: „Da li nas truju?“ Po mišljenju Velibora Vukašinovića nelegalni preleti aviona koji nose toksične materije, koje se izbacuju u vazdušnom prostoru Srbije traju još od 2005. godine kada je prvi put registrovan nemački vojni avion kako izbacuje nedozvoljeni materijal u okolini Loznice. Za Velibora Vukašinovića kemitrejlsi su novi vid rata protiv Srbije koji za cilj ima depopulaciju i kolonizaciju ovih prostora. Kemitrejlsi po Vukašinoviću omogućavaju HAARP sistemu da menja klimu, analizira kvalitet zemljišta i da izaziva lokalne zemljotrese. Doktor Stefanović tvrdi da korona virus jeste egzozom kojim se vodi biološki rat protiv slobodnog čovečanstva. Po njemu PCR test nije dovoljno pouzdan da otkrije RNK virus i ova epidemija je idealno sredstvo za porobljavanje čoveka. Dejan Lučić upozorava da je na delu zavera farmakomafije koja pokušava da zavlada svetom preko prisilnog vakcinisanja i depopulacije. Bil Gejts je objavio rat čovečanstvu i njegova vakcina je otrov koji nikako ne sme biti primenjen u Srbiji. Ako želite da saznate kako se zavere ostvaruju u praksi i ko je na strani dobra, a ko na strani zla pogledajte najnovije izdanje emisije „Bez cenzure“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime