Vitaminska bomba: Krem čorba od celera i jabuke držaće imunitet tokom cele godine

0
333
Foto: Youtube Screenshot

Potrebni sastojci:

1 manji koren celera
3 crvene jabuke
1 veca glavica luka
1 kasika putera
2dl pavlake za kuvanje
So,biber – po ukusu
Majčina dušica
30 grama prepečenog lešnik

Priprema:

Jabuke, celer i luk očistiti i iseći na kockice. Zagrejati puter pa dodati luk, propržiti kratko i dodati celer i jabuke.Sve zajedno dinstati par minuta, dodati so, biber i majčinu dušicu, pa dodati vode da ogrezne.

Kuvati na laganoj vatri oko 30 minuta. Stapnim mikserom izmiksovati potaž, pa dodati neutralnu pavlaku, i ostaviti da proključa. Skinuti sa vatre i dodati sitno seckani list celera.

Čorbu ukrasite sa malo mlevenih lešnika.

Prijatno!

Izvor: opanak.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime