Vučić dao dozvolu: Od danas svi mogu javno da ga zovu lažovom, svaki dan!

0
521

Ništa novo. Aleksandar Vučič je slagao, ali ovaj put dao i dozvolu svima da ga nazivaju lažovom. To je novo. Mada, nije ni to ništa novo.

Kada je početkom marta boravio u Sarajevu, kada je išao da odglumi Tita i razdeli vakcine, Aleksandar Vučić je obećao Senadu Hadžifejzoviću, bosanskohercegovačkom novinaru i voditelju i vlasniku televizije Face TV, da će mu ekskluzivno dati intervju iz Beograda, najkasnije do 15. aprila. Kao i obično, slagao je.

– Puštajte svaki dan da sam lažov ako ne bude – dodao je Vučić.

Hadžifejzović, koji je tada radio intervju sa, koji je izazvao priličan broj reakcija u regionu, izjavio je da je Vučić bio otvoren tokom intervjua, da ga je iznenadio, donekle, te da misli da je bio hrabar, jer se zna da ne daje intervjue novinarima koji će ga svašta pitati.

– Na onim pitanjima na kojima je izbegavao odgovor, nisam insistirao što zbog ograničenog vremena intervjua (bilo je planirano desetak minuta najave i pretvorilo se u efektnih pola sata „pravog“ intervjua), zbog tog „velikog intervjua uživo“, koji je obećao do 15. aprila, u Beogradu. Imam ga kada pitati. Taj veliki intervju dogovaramo već dve godine – rekao je Hadžifejzović.

Kao što iskustvo i praksa pokazuju, pouzdati se u reč Aleksandra Vučića prilično je problematično. Kako je danas 15. april, a on je sam rekao da ako ne ispuni obećanje da mogu da ga nazivaju lažovom, pošto se intervju nije dogodio, onda je Vučić – LAŽOV!

Da Vas podsetimo:  Srpski grobovi oko Srebrenice jedini svedoci: Da li je onaj ko ubije jednog Srbina – ubio čitav svet

Velika propaganda laži Srpske napredne stranke nastavlja okrutnu kampanju protiv istine ali tu su video zapisi od kojih jednostavno ne mogu da se sakriju kada se pogledaju u ogledalu, ako imaju bar trunku savesti, a nemaju je čim ovoliko besprizorno lažu i uveseljavaju biračko telo.

Izvor: Slavija-info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime