Vučić je u strahu da će istraga protiv Velje Nevolje dovesti do članova njegove porodice

0
504

Borba protiv kriminala, vakcinacija, najavljen zakon o istopolnim brakovima i stanje u medijima bile su glavne teme uživo programa u kojima su učestvovali osnivč i urednik Slavija TV Ljubomir Stefanović i urednik Dejan Zlatnović, autor i voditelj emisije je urednik portala Pravda Igor Marinković.

Stefanović je rekao da veruje da je američka DEA prisilila vlast u Srbiji da ukasi kriminalnu grupu Veljka Bjelivuka – poznatijeg kao Velje Nevolje i da je Aleksandru Vučiću najvažnije da istraga ne pokaže povezanost članova njegove porodice – brata i sina – sa ovom grupom koja je dugo služila vladajućoj stranci. On je posebno ukazao na poruke Velje Nevolje na druptvenim mrežama pre hapšenja koji je rekao da je po nalogu vlasti podmetnuo oružje u Jaincima kako bi se napravila afera “stentat na Aleksandra Vučića i Andreja Vučić”.

Zlatanović je iskazao sumnju da je vlast dala Bjelivuku vremena da se pripremi za hapšenje i eventualno ukloni neke dokaze. On je ukazao da je Bjelivuk prvo uhapšen na aerodromu po povratku iz Crne Gore ali da je pušten, a onda ponovo uhaopšen nekoliko dana kasnije. Zlatanović sumnja da je te dodatnnje dane na slobodi on dobro iskoristio.

Oba gosta smatraju da su tvrdnje o uspehu vakcinacije napumpane jer je Vučić opterećen da pokaže da jeSrbija najbolja u svemu pa i u vakcinaciji, a da je realan broj vakcinisanih mali da je je taj proces stao. Oni su ukazali da vakcine nisu dovoljno ispitane i da treba sačekati sa vakcinacijom dok se ne vide posledice po one koji su je već primili.

U emisiju se uključio i veliki broj gledalaca koji je davao svoje mišljenje i diskutovao sa gostima.

Izvor: Helmcast

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime