Vučić upravo rekao kako u Srbiji nema 5G mreže, na Telenorovom, VIP i MTS sajtovima tvrde drugačije

2
1614
Foto: printscreen

Vučić je upravo u javnom obraćanju osudio jučerašnje demonstracije, koje su se dogodile u Beogradu, a pritom se osvrnuo i na 5G mrežu u Srbiji.

Vučić je u svom obraćanju rekao, da je među sinoćnim protestantima bilo i onih koji protestuju protiv 5G mreže, koja zapravo u Srbiji i ne postoji.

Isto ovo je rekao i Dragan J Vučićević, koji je jutros gostovao na televiziji PINK.

Ipak, ako pogledamo na sajtu kompanije Telenor Srbija, možemo da vidimo, da su oni još odavno objavili da su u rad pustili svoju prvu 5G mrežu.

Foto: printscreen

Da bi ste se uverili da je sve ovo istina, možete da kliknete na link ispod i sami se uverite…
https://www.telenor.rs/sr/o-telenoru/novosti/novosti-i-saopstenja/telenor-pustio-u-rad-prvu-5g-baznu-stanicu/

Pored Telenora, 5G mrežu poseduje i VIP , na čijem se sajtu jasno može videti da je jedan deo Beograda pokriven 5G mrežom.

Foto: printscreen

Pored ove dve mobilne mreže, na svom sajtu je objavio i MTS Srbija, da su oni jedna od prvih mobilnih mreža, koja je predstavila 5G mrežu i koja aktivno radi na njenom širenju.

Foto: printscreen

I ovu informaciju, takođe možete da proverite na zvaničnom sajtu MTS Srbije… na ovom linku: https://mts.rs/Poslovni/Mobilna/Novo/Prvi-u-Srbiji

Postavlja se logično pitanje, da li predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zna da u Srbiji postoji 5G mreža, ili jednostavno namerno govori neistine i samo želi da protestante predstavi kao neuke i neobrazovane ljude.

Izvor: Srb Novine

2 KOMENTARA

  1. Kako glasi ona stara srpska izreka -„šta zna svinja šta je dinja“! Slično tome, šta zna Vučić šta je, a još manje zna da li uopšte postoji u Srbiji ta supremoderna 5 G mreža? Kao i na skoro svim područjima, nema on ni o tome pojma ni čuvene „blage veze“ sa stvarnim životom u Srbiji. On je jedna obična nevaspitana drtina koja bi sve da zna, o svemu da govori i samo on da o svemu odlučuje! Svi ostali članovi vlade su obična ikebana- tačnije to su obični klimoglavci, često kriminalci, ušli u vladu od milosti AV, kako bi mogli da žestoko pljačkaju i državu i narod! Ponadah se da će ih narod na poslednjim izborima skinuti sa vlasti i odmah, čuvenim „govnjivim motkama“ oterati u zatvore. Sa sve Vučićem, njegovim „Malim batom“, tatkom i svim poltronima koji su se okupili oko njegovih skuti. Nažalost izneveri me moj srpski narod! Valjda su Srbi, dobrim delom, više verovali mentalno poremećenom lažovu AV od svih drugih političara sa izbornih listi, među kojima se doduše poštenih ljudi, moglo izbrojati na prstima jedne ruke! I- šta sada? Na ustanak? KO- mi koji iz gneva i ljutnje pišemo kometrae? Kako kada su neke od nas pritisle „debele“ godine, mena na pr. već 79! Čekati da nas nejaka mladež svojim demonstracijama u BG i drugim gradovima spasi od tiranina i diktatora? Teško, nejaki su a nema ni stranog finansiranja prevrata, kao što je to bilo kada je rušen Sloba Miloševć. A, koliko para- toliko i muzike. Po logici stvari -ako se u BG što pre ne „dogodi“ bar pola miliona ljudi iz cele Srbije, što je, nažalost, malo verovatno, jahaće nas ovaj šizofreničar sve do kraja mandata. Teško nama, kada nam je strano svako ujedinjenje i zajednička borba SA SAMO JEDNIM CILJEM- rušenje tiranina i uvođenje PRAVE demokratije u Srbiju! Zato svi na Beograd, na demonstracije! Zar da nam se na onom svetu, potsmeva juče preminuli legendarni „Bagerista Džo“ -zvezda vodilja demonstracija protiv Miloševića. Srboji, iznedri što pre još jednog bageristu da pokrene kolonu za rušenje Vučića!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime