Zabranjeno parkiranje da bi građani kupovali parking prostor?

0
607

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović ni nakon dva meseca nije našao za shodno da odgovori sugrađanima koji žive u Balkanskoj ulici zašto je uvedena zabrana parkiranja u ovom delu grada. Za sada od sugrađani od lokalne samouprave samo dobijaju naloge za plaćanje kazni zbog nepropisnog parkiranja.

– Još uvek nismo dobili odgovor zašto je zabranjeno parkiranje nakon rekonstrukcije ulice. Kako su nam rekli, slučaj je na razmatranju. Do sada smo dobijali samo kazne i uplatnice za odnošenje automobila. Predali smo peticiju gradonačelniku Milunu Todoroviću, njemu smo se lično obratili, ali nismo dobili nikakav odgovor. Imamo samo pretpostavke i nagađanja zašto su nam zabranili parkiranje. Jedna od njih je da čelnici grada žele da izađu u susret Hidrogradnji koja zida stambenu zgradu gde se kupuje parking prostor – kaže ljubiša Maksimović, jedan od stanara.

Građani Balkanske ulice automobile sada parkiraju u okolnim, malim ulicama koje su pretvorene praktično u  jednosmerne, ili ispred samih ulaza u zgradu. Ni načelnik Saobraćajne policije Radoslav Bošković nije primio stanare Balkanske ulice kako bi se sagledale mogućnosti oko parkiranja u ovom delu grada.

Ovo je bila jedna od tema jutarnjeg programa NoveS televizije.

Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime