Zašto je Vučić najveći izdajnik?

7
3715
Aleksandar Vučić / Foto: printscreen

Jasno je, od zloglasnog Brankovića, Srbija nije imala većeg izdajnika, a možda, je paradoksalno i sam Vuk u tom polju manji od Vučića. Jasno je, dovele su ga strane sile, mimo volje građana, da preda Kosovo, uvede nas u NATO, odrekne se bratske Moskve i rasturi SPC.

I, zaista, Vučić sve radi u tom pravcu, tako plaćen, prodan i ucenjen. Samo, dakako, nije glup i providan kao prethodnici.

Tako, recimo, u njegovom mandatu, nijedna zemlja nije priznala Kosovo, ali ih je 17 povuklo to priznanje, a uskoro će taj broj biti premašiti cifru od 20, tvrde upućeni. Maže nam oči, jasno, nema drugog objašnjenja. Čisto da bi mu gluma bila uverljivija, zamislite prevaranta, ujedinio je (po prvi put) sve Srbe na Kosmetu u obliku Srpske liste, pa su privremeni organi nezamislivi bez toga da se i mi nešto pitamo.

U toj njegovoj, jasno je upućenima, providnoj i prozirnoj dimnoj zavesi, otišao je i korak dalje: uprkos pritiscima odbio je da uvede sankcije Rusiji. Druži se sa Putinom češće nego okoreli kladioničar sa dopunom liste, a iz tog neobaveznog čavrljanja izrodili su se i novi Migovi, Turski tok i još svašta nešto. E, moj Vladimire, ne znaš ti sa kakvim dušmaninom radiš: pošto na čelu tako velike sile obično i najčešće budu naivni i glupi ljudi, logično je da je ovaj naseo na trikove i dodelio visoki orden Vučiću, prvi takav na grudima Srbina posle više od veka. Uz Putinovu analitiku, savetnike, KGB, GRU, moćnu spoljnopolitičku mašineriju, takva odlikovanja obično greškom završe na reveru neprijatelja i prevaranata, jasno.

Mimo toga što je izdajnik, Vučić je dakako i surovi diktator i okoreli ljubitelj represije. To što nije uhapsio Boška, Đilasa, Mariniku i ekipu nakon šamaranja novinara, upada u predsedništvo, RIK, RTS, zgradu policije, nasilnih neprijavljenih protesta, vešala i testera ne sme vas zbuniti: on to sve i ne radi baš zato, da unese pometnju među narod.

Da Vas podsetimo:  NVO juriš na srpske škole

Nije Vučić samo izdajnik i diktator, već je zajedno sa bratom Andrejom i lopov i kriminalac koji se bogati na grbači naroda. Dobro, niklo je desetak novih autoputeva, nove bolnice, škole, fabrike, sve ono što je bilo nezamislivo prethodnih 30 godina, ali zar ćete nasesti na tu jeftinu predstavu?

Jedini naivniji od Putina, svakako može biti samo srpski patrijarh – s tim da je ovog Vučić kupio od para koje je pokrao, a nije isključeno, zaboravismo napomenuti da mu je i Vladimir lično na platnom spisku: kinta je kinta, a plata u Kremlju i nije baš neka. Upravo ga je Irinej odlikovao, valjda zato što uspešno rastura SPC.

Ne zaboravimo, za kraj, odnos Vučića prema Srbima u regionu: Mila naziva kriminalcem, ugnjetačem i tlačiteljom Srba kojih se ne odriče, Dodiku pomaže, a Kolindi je držao lekcije redovno. Ko zna šta se tek iza toga krije…

I, eto dočekasmo, braćo i sestro Srbi, da imamo diktatora i izdajnika na čelu u 21. veku. Zamisli te sramote i bruke da nam predsednik (moj predsednik nije) bude neko koga odlikuju Putin i patrijarh, neko ko gradi, ne da Srbe gde god bili i čuva demokratiju?

Vreme je i to krajnje, u pamet se Srbi, da nam se vrate patriote na talasu Petog oktobra i opet donesu poštenje, blagostanje i zaštitu nacionalnih interesa koje smo uživali 12 godina, a čije plodove i danas ubiramo!

Tomo Lovreković
Izvor: nacionalist.rs

7 KOMENTARA

  1. Plodove tiranije „istinskih patriJota“ i dalje ubiramo a Vuicic je jos gori od tih, najgore su slihtare kao tpma pisac ovog teksta. smrade!

  2. https://youtu.be/6fhd2Pdhu7o 18min.Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj otkriva pravu istinu od Aleksandru Vučiću, Tomislavu Nikoliću i njegovoj porodici, Maji Gojković i o njihovoj zaveri za razbijanje SRS.

  3. https://youtu.be/VoYLfRv1ukg 36min.Pogledajte zastrašujuću istinu o Aleksandru Vučiću i njegovom mafijaškom SNS kartelu, koja se godinama vešto prikriva od građana Srbije. Video u potpunosti razotkriva i dokumentovano iznosi sve probleme i uzroke, koje razaraju srpsko društvo u celini. Dosta je bilo laži, vreme je za istinu!

  4. Ovaj članak mi je otvorio oči, ja zapravo živim mnogo bolje nego sto sam mislio! Sada ću moći sa ovom dobrom platom koju sam zaradio u „novoj fabrici“, izlečen od svih bolesti u „novim bolnicama“ sesti u novi auto i preko „desetak novih autoputeva“ da odem na odmor u novoizgradjene banje gde ću po ceni od 100 eura po noćenju uživati u Srbiji oslobodjenoj od petooktobarskih izdajnika. Blago meni i vama.

    • U medjuvremenu sam se raspitao ko je Tomislav Lovreković, žao mi je sto sam uopšte čitao ovaj tekst a jos mi je više žao zato što ste ga objavili.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime