Rešeni su da nas satru!

3
1104

Srbija ima jednog regionalnog, arhi-neprijatelja.To je Republika Hrvatska u svim njenim vidovima od Banovine, preko NDH i jedne od Titovih Republika, pa do Tuđmanove, Sanaderove, Milanovićeve, Grabar-Kitarovićkine… Hrvatske.

dragoslav-bokan
Dragoslav Bokan

I to je aksiom, iskustveno dokazan mnogo pre „Bljeska“ i „Oluje“, u strašnim vremenima ubijanja (1941-1945) i, zatim, planski orgnizovanog zaborava pobijenih Srba.

To koliko su Hrvati rešeni da nas satru, unište, izmuče, ponize, pobiju, izbrišu sa mape… najbolje svedoči već zaboravljeni RATNI AKROSTIH sačinjen od prvih slova njihovih osvajačkih operacija (B od „Bljesak“ i O od „Oluje“), sa zamišljenim i još nerealizovanim „Gromom“ (čime se sa G dovršava čitava reč i perverzno ispisuje željena reč: „BOG“).

E pa treće slovo još nije realizovano i njihov simbolično crnomanjasti „Bog“ se raspao na dva dela – onaj realizovani i onaj koji još uvek čekaju (da bi „dovršili posao“ sa mrskim Srbima).
Hrvatski antisrpski rasizam je najmračniji oblik kolektivne psihologije poznat u istoriji.

Pre svega zato jer se na ovoj demonski opsesivnoj mržnji stoprocentno zasniva čitava hrvatska ideologija, njihovo „načertanije“ i svi njihovi zaveti (Starčevićev, Frankov, Radićev, Mačekov, Pavelić-Kvaternikov, Mile Budakov, Štedimlijin, Francetić-Bobanov, Maks Luburićev, Tito-Krajačićev…).

Van antisrpstva tu nema ničega: ni rimokatoličanstva, ni germanofilstva, ni europejstva, ni fašizma, ni demokratije, ni komunizma.

Ničega.

Potpuna praznina i duhovni vakuum ispunjen ovom plemenski primitivnom, trogloditskom mržnjom.

Ovi ljudožderi u mantijama i sa rečnicima latinskog pod miškom dva puta su izbegli (fizičku i materijalnu) kaznu za počinjene ratne zločine u oba svetska rata.

Srbi su ih spasili (jednom pod kraljem Aleksandrom, drugi put pod Titom) da ne odgovaraju za zločine počinjene nad Srbima. A reč je o zločinima ravnim onima nemačkih nacista (po mnogo čemu još i gorim).

Da čovek ne poveruje svojim očima i već letimičnim pregledom svima dostupnih arhiva (sa zastrašujućim podacima o čitavim podzemnim gradovima pobijenih Srba)!

Da Vas podsetimo:  Niš k'o Staro groblje

E, taj naš hrvatsko-ustaški arhi-neprijatelj se sprema da dovrši sve započeto tokom devedesetih i brzim udarom (uz podršku NATO snaga i američku logistiku) otcepi zapadni deo Republike Srpske i tako je uništi. Uz isto onakvo priželjkivano ćutanje iz političkog Beograda kao i u vreme Miloševića (kada je ovakav hrvatski osvajački juriš iz avgusta 1995. godine prećutno odobren od strane tadašnjeg jugoslovenskog predsednika, a na pritisak međunarodne zajednice).

Hrvati su spremni, razdraženi i „narajcani“ za „kninsko slavlje“, ovog puta u Banjaluci.

Uperili su cevi svojih topova i tenkova na Dvor, Gradišku i Brčko, u želji da tako (i teritorijalno) opet obnove svoju neprežaljenu Nezavisnu Državu Hrvatsku, po Pavelićevom uzoru.

Uostalom, i onda je Berlin bio glavni pokrovitelj ovakvog plana – samo sada uz podršku i cele angloameričke Imperije i doslovno čitave Evrope (naravno, osim Rusije).

Najnoviji borbeni NATO helikopteri, hrvatski „specijalci“ i „antiterorističke jedinice“, zapadna vojno-tehnička pomoć i medijsko-diplomatska podrška, već utvrđena oklevetanost Srba i unutrašnji potresi u samoj Republici Srpskoj (i organizovani, sinhronizovani i aktuelizovani napadi na presednika Dodika) – sve je to u igri kada je reč o ovom hrvatsko-natovskom „Gromu“ iz vedrog neba. Čime bi se „Bljesku“ i „Oluji“ pridružio i pomenuti „Grom“ i tako vojnički uvezao i ispisao onsj moderni, neo-endehazijski logo „BOG“.

Od Brčkog i Banjaluke do Mrkonjić Grada bi tako krenulo „etničko čišćenje“ još preostalog srpskog „smetalačkog faktora“ (sa sve ženama, starcima i decom, po ko na koji put do sada).

Mrtve ustaše cokću od radosti u paklu i cure im, starim vampirima, sline od koljačke slasti.

Već se čuje iza brda demonska cika: „Oj, ustaše, radujte se i veselite se!“…, „Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara!“… i druge poskočice iz onih vremena.
Sprema se „srbokolj“!

Da Vas podsetimo:  Medicinskom osoblju makar aplauz! A političkom..?

I zato se valja odmah odrediti – na svim nivoima naroda, države i vojske – prema ovim namerama, politički pripremljenim ovoh dana odgovarajućim Kovačevim, Milanovićevim, Kolindinim, Glavaševim… ali i Izetbegovićevim, „srebreničkim“, šiptarsko-kosovskim… izjavama i provokacijama.

I tu ne sme biti političkih zavrzlama i samoubilačkih zađevica – makar po ovom pitanju!

Poput vanrednih situacija u vreme velikih poplava i snažnih zemljotresa, i u slučaju hrvatskih „gromova & oluja“ neophodno je totalno jedinstvo čitavog srpskog naroda i svih njenih građana – baš kao u vreme NATO bombardovanja iz 1999-te.

Tu nema mesta za uobičajena ideološka iživljavanja i razmažene nacionalističke princeze na zrnu graška, niti za „isterivanja maka na konac“ i jalovo traganje za „idealnim srpskim vođama i vojskovođama“.

Ko tu počne da trtlja o „prljavom ratu“ i „političkim zloupotrebama“ zaslužuje trenutno presavijanje preko kolena i određen broj praktičnih lekcija po turu.

Napad Hrvata (i njihovih regionalnih & NATO saveznika) na Srpsku i Srbe mora biti dočekan kako valja, osvetničkom žestinom potomaka poklane dečice sa Kozare, sudbinskih zastupnika svih onih i onolikih na živo oderanih, na ražnju pečenih, čekićima zatučenih, obezglavljenih ličkih, banijskih, kordunaških, hercegovačkih, sremskih i slavonskih srpskih težaka, sveštenika, službenika… (i vojnika u splitskoj „Lori“) iskopanih očiju i odsečenih noseva i ušiju.

Nadam se da je bar to svima jasno i „zorno“, kao poslednji otpor i odbrana još nedoklanog dela Srba iz nekadašnje austrijske Vojne krajine (sada okupirane od strane hrvatsko-ustaških šovinista svih vrsta, ideologija, godišta, staleža i žanrova).

Ko pokuša da omete ovaj udruženi otpor i odavno zasluženi osvetnički kontra-udar sa naše strane – ne zaslužuje nikakva objašnjenja i argumente, osim pravedne optužbe za izdaju i trenutnu kaznu za ovakav svoj „stav“.

Tu nikakve žute „patke“ ni transparenti ma kakvih boja (i sadržaja) nemaju mesta. Ni očekivani napadi na „još jedan prljavi rat iz našeg sokaka“, niti ma šta iz đavolske vreće ovdašnjih (i međunarodnih) „spin-doktora“ i marketinških magova, funkcionalno udruženih, i za akciju („i dom“) spremnih dripaca sa ove strane Drine i Save.

Da Vas podsetimo:  Zgražavanje ili vernost i izražavanje

Ipak postoji nešto nalik na „totalnu mobilizaciju“ svih Srba sveta, u svakom delu naše planetarne virtuelne Otadžbine (mnogo šire od ove dve trenutne postojeće srpske države). I ona se mora pripremati za ovakve (očekivane i teške za izbeći) situacije.
Uskoro se može mnogo toga promeniti u našoj i hrvatskoj sudbini, i to jednom za svagda – samo ako se naši krvnici usude da silom pređu (makar jedan korak) granicu Republike Srpske.

Dočekaće ih ono što su odavno zaslužili i nekim čudom uspeli da izbegnu.

Uostalom, uveriće se i sami u to. Samo ako se prevare i krenu na Srbe…

Pročitajte još: PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK O RIALITI ŠOU: Pročitajte ovu detaljnu analizu!

TI ĆEŠ DA MI ŠPIJUNIRAŠ ZEMLjU: BIA u Beogradu uhapsila hrvatskog špijuna, uskoro se očekuje…

NAPREDNA VLAST: U organima i službama lokalne samouprave uhlebili svoju familiju!

Dragoslav Bokan

kosmopol.rs

3 KOMENTARA

  1. Ne da neoustase to ne bi uradile, da mogu, ali bi to moralo da bude komplikovanije od blic-kriga i zaposedanja teritorije. Kakva god da je karikatura, BiH je medjunarodno priznata kao drzava, i ne vidim pod kojim bi izgovorom Hrvatska mogla da zaposedne i zadrzi tu teritoriju, cak i sa punom podrskom SAD (bez koje ne bi ni imali sanse). Bez obzira koliko im smetaju Srbi u „njihovom“ trbuhu, ono sto je izvodljivije je upravo suprotno: da se udruze sa Srbima u postepenom rasturanju unitarnosti BiH, sa krajnjim ciljem pripajanja teritorija sa hrvatskom vecinom. Tj. da zavrse ono sto su Tudjman i Milosevic zapoceli.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime