Podmetači, secikese, pilićari…

1
722

Namerno lansirana laz,uoci velikog svesrpskog mitinga podrske zdravoj Srbiji, da je tamo neko blizak SNS-u pikslom razbio tokom svadje oko para,glavu Goranu Vesicu – je ravna vesti,isto toliko laznoj, da je Dragan Djilas ubedljivo pobedio na izborima u Srbiji!?!

Laz i jedno i drugo. Ali ovo prvo ni cak u lazi nema smisla, jer je doslo iz kuhinje masnih skopskih pekara, Basanovica,Sase Mirkovica i onog sa vodenim ocima, Obradovica!!! Posredstvom svoje produkcije medijskih lazi, resili su da udaraju na one,koji najvise rade i uvek su spremni da se bore za prave interese Srbije. A, to vodjama specijalnog rata iz baze u americkoj ambasadi u Skoplju – debelo smeta! Kako je propao svaki pokusaj da se Vucic silom skine sa vlasti, jer to srpski narod nece, a 100-200 interesdzija ne moze uraditi, onda su se okrenuli proizvodnji lazi i pmasiranje na drustvenim mrezama…

A, Srbija mora znati ko je glavni ideolog, cak i za laz, suludih vesti? Pa, to je nadaleko u regionu, cuveni trafikant, “lazni estradni menadzer” Sasa Mirkovic? Ko je taj covek, pitace se svaki posteni Srbin? Ko je ta “spodoba” koja je zavredila paznje, kao dugogodisnji negativac u epizodi “Prohujalo ne povratilo se”?

Sasa Mirkovic je onaj koji je bio u zatvoru..Hapsen zbog lopovluka,osu.njicen da je trosio i delio narodne pare, onaj koji je ceo dosadasnji zivot provodio “kraduckajuci” od pevaca, stojeci u siprazju tokom njihovih tezgi..To je covek koji nosi cesalj i ogledalce u zadnjem dzepu stofanih pantalona, a cije lice najvise podseca na neke likove iz Alan Forda!?
On vrlo dobro zna kako se ” na oci kradu pare”, kako se dele talovi posle twzgi, pa misli da se i tako vodi politika u Srbiji!? E, nece da moze…Pilicarski stil zivota, je njegov zivotni moto, koji Srbija niti hoce niti prihvata!

Da Vas podsetimo:  Predsednik saopštio rezultate sa nepostojeće liste?

Srbija prepoznaje takve likove koji traju cak krace sto traju njihove lazi…Srbija je takvima odavno rekla ” gud baj” i poslala ih u film iluzija i mastarija Borisa Tadica, producenta Dragana Djilasa i epizodiste Hamdijinog unuka, malog od Katara, Vuka Jeremica…

E.E.
Izvor: embargo.rs

1 KOMENTAR

 1. Draga redakcijo
  (Šaljem Vam sličan komentar onom koji sam napisao povodom članka o „Zelenoviću“ a koji potiče iz ist ekuhinje – embargo.rs. Kakve veze ima donedavni Vučićev podrepaš Mirković sa opozicijom koja je mesecima na ulicama Srbije? Čemu ovaj pamflet na stranicama Korena? Zbog novinarske objektivnosti i istine? Kakve veze ima portal embargo.rs sa istinom i moralom?)
  Nedavno sam Vam napisao da Koreni počinju da se ULAGUJU REŽIMU a Vi ste to ljutito „demantovali“. Ovaj gornji članak, prenet iz embargo.rs, je mizerni politički pamflet na nivou Informera – verovatno najnečasnijeg tabloida u istoriji Srbije! Ovaj gornji tekst potpuno demantuje Vaš nedavni „demanti“! Članak je pisan po uzoru na Vučićeve tabloide – znači sadrži propagandne laži, klevete i konstrukcije. Slično kao i onaj mizerni pamflet o „Zelenoviću“ na istoj stranici Korena.
  E, moj dragi prijatelju Nikola Janiću, ovi tvoji „naslednici“ u Korenima ubrzano ruiniraju patriotsku reputaciju tvog već čuvenog portala i uništavaju ono što si godinama gradio! Došlo je vreme za rastanak i umesto čitanja Korena, sad ih uglavnom prelistavamo – kao i Informer, da bi saznali šta „Veliki Vođa“ misli i radi.
  Pojam prletačević je uglavnom vezan za političare ali kako se situacija sa Korenima razvija (u lošem smislu) dobićemo i portale-preletačeviće.
  Uz ovaj komentar dodajem još – Dragi Nikola džabe si sve ove godine krečio srpske zidove, jer će ti ova redakcija za par meseci uprljati ne samo zidove veći i tebe, SRPSKA LEGENDO u dijaspori!
  S žaljem i tugom
  Dr Miodrag Kulić, Nemačka

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime