„Zadruga“ je srce Srbije!

4
1591
Foto: printskrin Youtube

U pravu je Ana Brnabić, prva među jednakim očajnim domaćicama Vučićeve kuhinje laži i izdaje- Kosovo je bilo Srbija, i tačka!

U pravu je, Srbija je- „Zadruga“, ništa više od toga!

U pravu je, Srbija je probdela noć grozničavo isčekujući novog heroja kojeg će voleti i prezirati jednako, prezirući ono u šta se posvećenički i sa toliko ljubavi premetnula…

Visoke Dečane nadvisio je nekakav Lepi Mića! Gračanicu je zasenila Luna! Na tron pećke svetinje zasela je Kija! Gazimestan je „krošnjom“ natriklilo nekakvo drvo mudrosti.

Sve je zaista postalo mit, besmisao je dobio potpun smisao i Ana Brnabić s punim pravom može da usklinkne ono što joj Vučić došaptava: „Kosovo je bilo Srbija, i tačka!“

Da me ne shvatite pogrešno, ne krivim nikoga od imenovanih heroja, sami smo pristali na Srbiju od Sarape do Marića, sami smo pristali na izdaju ukoliko kipti iz prenaglašenih dekoltea silikonskih „iskušenica“ ubeđenih da je Devič ono što su izgubile po separeima a Samodreža nova linija preparata za depilaciju…

Ne lažimo se više, niko nam ništa nametnuo nije što nismo želeli da ponesemo kao okove, uživajući u laži da nismo roblje već ograničeni u slobodi za naše dobro!

Minula noć je samo tmina- mrak smo izabrali sami!

Zbog toga nesrećnica i sme da izjavi kako je Kosovo bilo Srbija jer Srbija nema vremena i snage da zaludno troši na „tolicku“ izdaju pored one koja se prećutati ne sme- Sloba je izdao Kiju, Lunu, sebe, sve nas, zakletvu: „Danas ovde- dogodine „Zadruga“ u Prizrenu!“

Mirno putuj Vučiću na još jedan farsični teferič s krvolokom Tačijem, svi aduti su u tvojim rukama: Zadruga srpskih opština je crvena linija nacionalnih interesa ispod koje Srbija neće ići!

Da Vas podsetimo:  Nacionalni stadion umesto na donjosremskoj – u Crnoj Travi!

Nađite samo kompromisno rešenje kada obojici odgovara da počne, narod je nestrpljiv, narodu je dosta obmane, izdaje i laži- preko fakta da je „Kosovo bilo Srbija“ ćutke i da pređemo, ali preko činjenice da je Srbija bili Srbija a onda se sve završilo u kasne noćne sate- nikako!

Kosovo i Metohija je samo kolevka i grob, prvo smo prerasli a za drugo nam se ne žuri, ali pristati nećemo na pitanje svih pitanja koje ostaje bez odgovora: „Ko da mi otme iz moje duše- „Zadrugu“?!

Praštaj Vidovdane – sad slavimo Lune, Kije, Miće, Slobodane… Praštajte ranjeni, praštajte pali- glasovima publike ste ispali… Praštajte Paštriče i Košare- Srbija je rijaliti za nacionalne klošare!

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

4 KOMENTARA

  1. Тужна је реалност Србије да се скоро сви медији, и елетронски и штампани, па последично и милионскo гледалиште, баве „животима“ морално и интелектуално безвредних људи, којима у нормалним срединама нико не би требало да посветиo ни минут свог времена и пажње. Одвратити пажњу од суштински важних тема у друштву и успут публику што више усличити протагонистима ових септичких програма – то је циљ емитовања и медијског праћења оваквих програма. Аутор је написао маестрално саркастичан и болан текст – огледало данашње Србије и Срба. Мислим да овај текст не треба ни скидати са насловне стране. само га померити негде у страну и оставити да нас стално подсећа и опомиње.

  2. Medenicin naslov je u redu, pod uslovom da s t v a r n o s t, po t r e c o j imenici iz naslova, postoji; utoliko: dovoljna, kao p o s t o j a nj e, stvarnost po prvoj imenici: Srce odavno ubili, te, kao i m e n i c a, nepotrebno u Naslovu…

  3. Mihailo,sledeća zadruga i parovi će biti sa arapima.Ne samo da su iselili Srbe sa KIM,već su počeli plansko naseljavanje Srbije.Takmičenje i ispadanje će biti među njinim,sa lažnim diplomama i doktoratima,kada se budu takmičili ko će napraviti lepšu džamiju i višlji minaret.Samo da znaš,a i ostali,da je i Mighizu bilo smešno,1946 godine kada je krcunu rekao da se priča po beogradu,da će pobiti sve Srbe,pa neće imati nad kime da vladaju,na šta mu je ovaj kreten odgovorio,NEMA VEZE,NASELIĆEMO KINEZE.Tada je u beogradu bilo još Srba,danas ga sačinjava konglomerat,svega i svačega,a po neki Srbin,koji to ne sme ni priznati.Ispostavi se,da i kinezi beže od ove bede,ali su tu arapi.Da bi zavarali one budale u manjini koji su ih glasali,oni su arapima na vreme uzeli pare i dali im pasoše Srbije,znajući da će ih zapad posle godinu dana vratiti u zemlje čije imaju pasoše.A čije imaju pasoše,pa one koje im je dala ova vlast,vešto skrivajući da je to uradila namerno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime