Albanci se prejeli molitvenih večera

0
1012

Zašto nova državna administracija Amerike nije pozvala kosovske teroriste na molitveni doručak?

Pri kraju predsedničke kampanje administracija Donalda Trampa jasno je poručila Kintovovoj i Obaminoj administracijiji da nešto nije u redu sa njihovim administracijama, pošto su one donele i podržale tzv, nezavisno Kosovo i navodno „doneli slobodu“ Albancima na Kosovu.

trump
Donald Tramp

Takvo Kosovo, govorio je Tramp, danas ima najviše terorista u Siriji po glavi stanovnika, onda moramo videti šta je sa tim Kosovom!? – poručio je Tramp u predizbornoj kampanji.

Bez obzira što administracija novog američkog predsednika Donalda Trampa, za inaguraciju prvog čoveka Amerike, nije pozvala nikog od Albanaca sa Kosova na molitveni doručak, ne može se reći da je Amerika sada demokratska i pravedna država ali se može reći da je Amerika, kao prva država u svetu koja je prerasla iz države u državnu terorističku organizaciju, s pravom donela odluku da albanske teroriste sa Kosova, one baš sada na vlasti, ubice, nepismene olupine, Tači, Veselji, Limaj, Haradinaj…. ne pozove na molitveni doručak.

kla_decapitTramp, sa trezvenim razmišljanjem napravio je time pravi potez jer šta će mu teroristi, Albanci sa Kosova, na molitvenom doručku, kojih su se redovno prejedali u vreme Klintonove i Obamine administraciji koje su čovečanstvu i državama u svetu nanele više zla, terora, zločina nego iko ikada u njihovim istorijama.

Američki istinski znak da su nekog iskoristili dok su im bili potrebni je da sada su albanske „vlasti“ u Prištini, dobile zasluženu šut kartu. Veliki dajo rekao je NE, prećutno ali toliko jasno, Albancima sa Kosova na molitveni doručak, pa će Priština sada patiti od takvog poteza Amerike koja ih ostavila da preskoče doručak.

Kad pomešate prijateljstvo i podaništvo…

Da Vas podsetimo:  Vukovar : Supružnici Milka (80) i Mirko Oreščanin (78) svirepo ubijeni u skloništu

Kakav takav molitveni doručak sa 3000 zvanica prijaće svima bez Albanaca sa Kosova, koji, da se zna, za aktuelnog predsednika države imaju čoveka bez škole, teroristu Hašima Tačija a za predsednika tzv. Skupštine Kosova takođe čoveka bez škole i teroristu Kadri Veseljija. A tu su na vlasti sa takvim kvalifikacijama još baš mnogi. Pa ko bi takve pozivao na bilo kakav doručak!

Zoran Vlašković

www.kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime