Boško juče: Referendum da se poništi! Boško danas uviđa viziju: Svi na referendum!

0
92

Da samo jedna noć može da natera našeg političara da promene mišljenje i uvidi viziju, govori i primer našeg uvaženog, i ne više tako mladog lidera pokreta Dveri Boška Obradovića.

Naime, ne više tako mlad, neki bi rekli istrošeni i ofucani Obradović već godinama luta od jednog do drugog političkog saveza ili lidera neke veće političke stranke. Neli kažu da se sad trenutno udomio u krilo Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Što naši stari kažu “videli ljudi, pa lažu”.

Da li je tako ili nije, ko bi ga znao, u svakom slučaju, Boško Obradović je vrlo dosledan u svojoj nedoslednosti. Može Vučić a može i Đilas, može “žuti” a može i Radule sa sve Jovanom. Sve može, samo nek je neke vajdice.

Poslednji primer da kod Boška može i ovako i onako, i da važi čuvena parola “dogovorićemo se” su njegove dve poslednje objave na fejsbuku.

Juče, 16. decembra u 14:49 Boško piše objavu na fejsbuku u kojoj traži da se referendum stopira jer je nelegitiman:

“Ustavne promene koje vlast želi da usvoji po direktivi iz Brisela pokrenute su od strane jednopartijskog parlamenta, bez opozicije i bez javne rasprave.

Zbog svega ovoga ovaj antireferendum mora da se poništi, a tema promene Ustava stopira do sledećih izbora.”, napisao je Boško juče 16. decembra u 14:49.

Već danas, 17. decemra, Boško Obradović menja svoju priču. Na njegovom fejsbuk profilu pojavila se objava u kojoj on poziva da se izađe na referendum.

“Naše društvo napada korov kome se mora stati na kraj. Prvi korak je izlazak na referendum 16. januara…”, napisao je Boško i dodao da treba zaokružiti ne…”

Vučića je baš briga šta če ko zaokruživati na referendumu, hoće li više biti da ili ne, on će brojati glasove kako njemu odgovara, bitno je da izađe dosta ljudi, pa da odradi zadatak koji je dobio.

Da Vas podsetimo:  Sirotinjski House of Cards

Za Vučića se zna koje zadatke ima i šta sve treba da odradi, ne zna se samo čime su to mučenici kao što su Boško ili njegovi sapatnici, saborci i koalicioni partneri ucenjeni ili plaćeni da se ovako brukaju.

Za samo 24 sata je Boško revidirao od nekog ko je protiv referenduma do nekog ko poziva da se na referendum izađe. Pa tako brzo nisu revidirali stavove ni komunisti pod Staljinovim batinama. Il’ su pare ipak moćnije i od batina? Ili je nešto treće u pitanju? To samo zna Boško. U svakom slučaju, jedino što mu je preostalo od političke karijere je da u skorije vreme zameni Šešelja i umesto njega trči po Hepi i Pink televizijama, glumi strašilo i prodaje maglu udbaškog patriotizma i nacionalizma. Malo li je na ovu skupoću?

M. Milovanović

https://politicki.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime