Brucoš

2
587

Humoreskica

Videste li, narode moj, kako naš brucoš niže desetke na faksu? Takvog genijalca majka više ne rađa. Ne samo da je bio „najbolji“ student ikada do sada na pravnom, nego, evo preti svim dosadašnjim polaznicima da ugrozi slavu i na Visokoj sportskoj školi, gde niže desetke u poteri za diplomom košarkaškog trenera. Takav uspeh instagram do sada nije zabeležio. Pre pokazivanja indeksa na društvenim mrežama, svađao se po ko zna koji put sa novinarima, koji ga, onako usput upitaše za Jovanjicu i Telekom, koje uz Krušik kao sporne spominje Evropska Unija, tražeći da se za iste dozna prava istina. Za našeg izvanrednog brucoša, afera Jovanjica je već rešena, jer su njegovi pajtosi to na brzinu sredili, tako da će na kraju /tako Đuka kaže/ ispasti da se u Jovanjici gajilo zdravo povrće. Na kraju krajeva, to mogu da potvrde i tetkin Julin, koji je u Jovanjici plevio paradajz, krastavac i kurkumu, kao i onaj direktor puteva, koji je učestvovao u udesu kod Doljevca, gde je nastradala jedna žena i gde sa video snimka sa naplatne rampe fale ključna dva minuta. Ovi iz Evropskog parlamenta su baš postali dosadni. Stalno nešto traže i čeprkaju  po okrugu, kvareći „zlatno“ doba našeg nenadmašnog brucoša. Te pitaju za Savamalu, te za Krušik, te za Jovanjicu, te za Telekom, te spominju neslobode medija u okrugu, te napade na slobodne novinare, te nemogućnost dijaloga, te…

Krajnje je vreme da naš brucoš poništi onaj ispit gde mu se omaklo da umesto desetke dobije devetku, pa da brzinom munje okonča školovanje kao i njegovi ministri/ i  sa indeksom izađe pred parlament Evropske unije kao trener sa diplomom. Dosta mu je treniranja živaca od strane evropskih parlamentaraca. On će kao i do sada sam u svom okrugu da donosi odluke. Narod je već počeo da zviždi!

Da Vas podsetimo:  Biznis priča o plati

Rade Đergović

Izvor: Podrinske

2 KOMENTARA

  1. Како је кренуо ΛV добро да гура са испитима, треба да размишља и у вези израде дипломског, те доктората. Ту несебично ће му помоћи његови сарадници који су одбранили докторате плагијати Мали, Слина, гувернерка, Шапић и много други.

  2. СТУДЕНТ БЕЗ ПРЕМЦА!
    Студент кошарке ΛV запањује јавност показаним успехом и дисциплином, а то пресликава из професионалном раду и домаћег одгоја. Он полаже успешно испите, чак има три десетке и једну деветку и постигао просек 9,75. Кажу да полаже испите и када је ван факултета и када факултет не ради, највероватно полаже онлајн (оn line), а чудно је, онако уман и бистар тип, како до сада није дипломирао или докторирао. Слично је радио и Тома Диплома, полагао испите и када се налазио у Кини. Овакво студирање је скрнављење и онако оскрнављено наше високо школство. У сваком случају, честитам му на досадашњем успеху на факултету, а више око њега.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime