Crna Gora: Izborne mahinacije!

1
704

izbori-crna-gora-640x360U Crnoj Gori u jeku je prava borba.Borba koja je sve, samo ne fer i demokratska!Ovi izbori su svojevrstan Dan D za Crnu Goru.

Vladajuća Demokratska Partija Socijalista na čelu sa Milom Đukanovićem „rabota“ po svom uobičajenom receptu.Tu su zabilježene vidne zloupotrebe,kao i najteži oblici kršenja zakona.

Ono što je očigledno jeste da Milo Đukanović vidi da mu se primakao kraj.Najbolja potvrda tome jeste ogromna izlaznost koja svjedoči da je narod u Crnoj Gori, nedvosmisleno i energično odlučio da masovno i solidarno glasanjem smijeni i porazi režim Mila Đukanovića jednom za svagda i donese promjene, slobodu i prosperitet u Crnu Goru!

Zato je sada na djelu direktiva DPS-a da se ne preza ni od koga, i ni od čega.Stoga aktivisti DPS-a, više i brutalnije nego ikada do sada vrše pritisak, ucjenjuju i plaćaju kolebljive građane Crne Gore.

Takođe u tom kontekstu u pogon DPS mašinerije stavljeni su svi raspoloživi resursi.Počev od svih bezbjednosno-obaveštajnih službi,javnih preduzeća pa sve do medija.Po svemu sudeći ono što je očigledno jeste da Đukanović neće mirno predati vlast.

DPS nema više ni teoretske šanse da osvoji vlast.Zato su bezbjednosne strukture Crne Gore u koordinaciji sa Bebom Popovićem i medijima bliskim njemu, spremili pakleni scenario.Cilj je da se izazove destabilizacija ove zemlje i ponište ovi izbori, kako bi Đukanović još malo prolongirao svoje vrijeme na tronu „glavara“ Crne Gore.

Lideri Demokratskog Fronta su na to upozoravali još 12 oktobra.

Dakle ukoliko sublimiramo, plan je da se destabilizuje Crna Gora, na način što će se unijeti dodatna panika među stanovništvom!

Potvrda najavi lidera DF-a od 12 oktobra je i vijest koja je jutros osvanula na svim medijima i portalima u regionu. Naime riječ je o tome kako je „famozni“ Bratislav Dikić uhapšen u Crnoj Gori, sa još dvadesetak osoba koje će se optužiti da su spremali napade na institucije sistema, likvidacije, kao i hapšenje samog Đukanovića. Što je klasičan spin i još jedna perfidna prevara DPS-a i direktora Uprave policije Slavka Stojanovića.

Da Vas podsetimo:  Crna Gora danas – usvajanje jednog zakona i izgledni kraj jedne autokratije

Svojevrsnu najavu ovog scenarija izrekao je i sam Đukanović u emisiji Živa Istina.

U službi glasila bezbjednosnih struktura stavili su se kao i uvjek režimski novinari i mediji.I to sve oni koji su se dokazali kao hajkači i okoreli režimlije još prošle godine, na protestima 24 oktobra koje su takođe iscenirali dok su ovi na vrlo perfidan način dobro podgrijavali atmosferu.Tu su sada između ostalog:CDM,Antena M i Darko Šuković,Dnevne Novine,Pobjeda,Informer i Pink M.

U sprezi sa tim simulirano je ili će se simulirati da su pojedini njihovi portali oboreni.A kao glavni krivci za to optužiće se „ruski hakeri“. Sve ovo u cilju da se predstavi potencijalna opasnost koja Crnoj Gori prijeti od Rusije i Srbije.A zapravo prava slobodna riječ će biti ugrožena mogućim obaranjem portala In4s i ostalih beskompromisnih opozicionih medija, koji su danas bukvalno rasturili DPS mašineriju.

Prema riječima lidera Demokratskog Fronta, takođe za danas u poslepodnevnim časovima planirano je i, da ANB organizuje aktiviste DPS-a koji bi u plavim DF-ovim majicama sa trobojkama išli kroz gradove Crne Gore, kamenovali prostorije DPS-a, njihove izborne štabove, sjedište televizije Pink i slično, a sve sa ciljem izazivanja niza incidenata koji bi poslužili kao izgovor za proglašenje vanrednog stanja i koji bi spriječili valorizaciju i proglašenje pobjede DF-a i opozicije.

Ali kao i uvijek do sada-SLOBODA je NEMINOVNOST.

Vidovdan

1 KOMENTAR

  1. Od Mila i njegove mafije se samo moze i ocekivati da igraju prljavo. Ovo pokazuje da izazak na glasanje jeste nacin da se bori protiv nenarodnog rezima. To da bi velik neizlazak „bio samar“ takvom rezimu – za sto se neki zalazu u slucaju Vucica – samo radi za njih. Takvi imaju debeo obraz – mogu da popiju sto takvih „samara“ i ne trepnu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime