Čuvari konc logora

2
1210

Чувари-конц-логора-Слајдер

Mantra osuđenih nacista na Nirnberškom procesu, oličena u „radili smo sve po zakonu“ postaje zaštitni znak načelnice komunalnog Gejstapa.

       Donošenjem protivustavnih zakona o nasilnoj vakcinaciji i legalizaciji parapolicijskih snaga, (ne)narodna skupština od države pravi koncentracioni logor.
       Ljudska prava građana su svedena na nivo marve za špricanje i prebijanje – po potrebi, ili po želji. Demokratija Aušvica koja je zaživela u Srbiji ne bi se mogla zamisliti bez čuvara konc logora. Uloga strogih čuvara srpskog Gulaga je dodeljena komunalnom Gejstapu.
 
       Jedna od posledica vladavine bosanca Tadića je bilo i donošenje zakona o komunalnoj policiji, ratifikovan u skupštini jula 2009 godine. Srpska verzija Removog „šturmabtajlunga“, sačinjena od crnouniformisanih jurišnika je legalizacija militarizovane parapolicije.
       Zakonska ovlašćenja komunalaca gaze ljudska prava i slobode građana na isti brutalni način kojim pripadnici Gejstapa bukvalno gaze same građane. Naslovi novinskih tekstova dovoljno slikovito opisuju stanje ljudskih prava u Srbiji:

uhapsili ženu,pribili uza zid i vezali lisicama.. izvukli putnika iz autobusa 95  i išutirali nogama u stomak.. davili čoveka bez karte.. pretnje preko društvenih mreža..

       Bogat repertoar torture, koji je do sada obuhvatao legitimisanje, pretresanje, prepipavanje, prebijanje i hapšenje, uskoro će biti obogaćen suzavcem. Istini za volju, načelnica Gejstapa je suzavac brendirala kao „biber sprej“.
       Vrhunac perverzije je što građani svojim novcem, iz budžeta finansiraju komunalce koji rade kao obezbeđenje privatne firme, u svojstvu uterivača duga za bus-plus. Ironija je da građani svojim parama plaćaju za čast i privilegiju ponižavanja, maltretiranja i prebijanja od strane komunalnog Gejstapa.
       Komunalna policija, u narodu poznata kao Gejstapo je ništa drugo do srpska verzija Američke T.S.A. – agencije za kontrolu saobraćaja i transporta. Zanimljiva je izjava gradonačelnika Malog, kojom je najavio izmenu zakona i proširenje ovlašćenja komunalaca.
Чувари-конц-логора-ЕУшвиц-Србија
Čuvari konc logora – EUšvic Srbija
       Prema nacrtu novog zakona Aušvica, „šturmabtajlung“ Gejstapa će uzeti sebi prava da zaustavlja vozila i legitimiše putnike u njima, da rade u civilu i da prskaju građane suzavcem – kada se uvere da ih niko ne snima mobilnim.
       Kuriozitet je izjava načelnice Gejstapa o povećanju broja pripadnika „šturmabtajlunga“. Navedeni odnos od 1:1,000 je istovetan projektovanom raciju koji koristi Američka TSA agencija.
2015-05-03_043802
Čuvari konclogora EUšvic – uzori
       Naredna iznenađena priređena građanima Srbije će biti najpre elektrošokeri, a potom i još 2012-e godine zatraženo vatreno oružje, sa ciljem „bržeg rešavanja nesuglasica uz pomoć pištolja“. Nakaradnim zakonom tortura građana na javnim mestima će biti proširena najpre na prevozna sredstva, a potom i na upadanje i maltretiranje u kućama i stanovima.
       Slepo sledeći direktive iz američke ambasade, marionetski režim će izglasati sve što se naloži. Komunalci će imati sve šira ovlašćenja, sve bolje naoružanje i sve veću primenu za represiju nad građanima. Maltretiranje će biti propraćeno nekom prigodnom izjavom za medije, kao što je

uveravam građane da je sve to u skladu sa zakonom

 Narod koji trpi ova poniženja ne treba da se čudi zašto je pet vekova proveo pod Turskim ropstvom
iz okupirane Srbije:
Periša
http://anon.in.rs
Reference:
http://www.srbijadanas.net/komunalci-u-civilu-sa-biber-sprejom-zaustavljaju-i-vozila/
http://www.njuz.net/komunalni-policajci-tvrde-da-bi-brze-resavali-nesuglasice-kada-bi-imali-pistolje/
http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_komunalnoj_policiji.html
http://sh.wikipedia.org/wiki/Ustav
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B3

2 KOMENTARA

  1. zamolio bih redakciju da ne šuketa gluposti o navodnom duplom komentaru koji sam hteo da pošaljem jer mi je jasno da ste u njegovoj službi

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime