Dejan Filipović: Dnevnik RTS-a ogolio neformalnu koaliciju

0
17

Svako ko je odgledao Dnevnik RTS-a od 22. januara, mogao je da primeti jednu zanimljivu, za nas iz Patriotskog bloka već jasnu potencijalnu, neformalnu koaliciju. U Dnevniku su preneli izjave, prvo Ane Brnabić, zatim Dragana Đilasa i Čedomira Jovanovića povodom pritisaka na našu zemlju da se odrekne Kosova i Metohije.

Možda je nekome čudno da se u Dnevniku RTS-a pridaje toliko pažnje, vremena i važnosti izjavama Dragana Đilasa i Čedomira Jovanovića. Nas to ne iznenađuje, jer je njihova politika ista kao politika aktuelnog režima. Odjednom su njihove izjave i politički stavovi jako bitni i relevantni, pa se prenose u udarnom terminu na RTS-u. Ta nova, neformalna koalicija između SNS-a, SSP-a i LDP-a, odnosno sadašnje i bivše vlasti, ima za prvenstveni cilj odricanje od Kosova i Metohije.

Na svima nama iz patriotske, rodoljubive, nacionalne opozicije je da ih sprečimo da oni donose odluke u zemlji. Jasno je da bi oni potpisali nezavisnost Kosova i Metohije zarad pustih obećanja i ucena sa Zapada.

Slučajno ili namerno je RTS najavio novu koaliciju na političkoj sceni Srbije. Ista ekipa, ista lica koja su 30 godina na vlasti su nas i doveli u veoma tešku situaciju povodom Kosova i Metohije. Sada bi da stave tačku. Neće moći.

Dejan Filipović, Član Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime